Λέων

Ο Ιούνιος είναι ένας έντονος μήνας με αρκετές αλλαγές κυρίως λόγω των δύο εκλείψεων του και του ανάδρομου Ερμή. Η πρώτη έκλειψη είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Μπορεί να υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα αυτές τις μέρες και ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο τα μηνύματα που λαμβάνεις μπορεί να μην είναι ξεκάθαρα προσωρινά.

Γενικότερα η πρώτη εβδομάδα θέλει προσοχή σε θέματα σχέσεων. Από τις 18 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και μέχρι τις 12 Ιουλίου μπορείς να κάνεις μια ανασκόπηση σε σχέση με το πώς θέλεις να προχωρήσεις σε κάποιους τομείς της ζωής σου. Φαίνεται ότι ψυχολογικά ξεκαθαρίζονται αρκετά πράγματα και λύνεις κάποιες εκκρεμότητες με το παρελθόν. Το ότι εξελίσσεσαι σε εσωτερικό επίπεδο φαίνεται και από τη δεύτερη έκλειψη του μήνα που είναι ηλιακή και πολύ θετική και πραγματοποιείται στο ίδιο σημείο.

Σηματοδοτεί μια περίοδο ανανέωσης κατά την οποία αφήνεις πίσω τα παλιά που σε μπλοκάρουν και απελευθερώνεσαι. Η Αφροδίτη από τις 25 θα κινείται ορθόδρομα στον ενδέκατο οίκο σου και η κοινωνική σου ζωή θα επανέλθει όπως και οι φιλικές σου σχέσεις. Ο Άρης από τις 28 θα βρίσκεται στον Κριό και έτσι σίγουρα τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να νιώθουν μια ανακούφιση. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Παρθένος