Κριός

Ο Ιούνιος είναι ένας έντονος μήνας με πολλές πλανητικές αλλαγές. Πρώτα από όλα έχουμε δύο εκλείψεις, αυτό είναι αρκετό για να πεις ότι κάτι θα αλλάξει. Η πρώτη είναι σεληνιακή, στις 5 και πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που αφορά τους στόχους, τις σπουδές, τις εκδόσεις και προφανώς κάτι ολοκληρώνεις, φτάνεις κοντά σε έναν στόχο. Ίσως αυτό δεν γίνεται και με τον πιο εύκολο τρόπο, αλλά τελικά γίνεται.

Στις 18 ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και ο Ερμής, καιρό είχαμε να το δούμε κι αυτό. Μέχρι τις 12 Ιουλίου μπορεί να επανέρχονται συζητήσεις με οικογενειακά πρόσωπα ή σχετικά με το τι θα κάνεις με την κατοικία ή έναν χώρο σου, αν θα μείνεις, θα φύγεις, θα αλλάξεις κάτι.

Στο ίδιο σημείο θα γίνει και η δεύτερη έκλειψη, η οποία είναι ηλιακή και φαίνεται ότι φέρνει μια λύση, ευκαιρίες και μια σημαντική αλλαγή.

Το σπίτι και η οικογένεια φαίνεται ότι θα είναι κεντρικοί τομείς αυτόν τον μήνα πάντως. Η Αφροδίτη θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα από τις 25 και η επικοινωνία θα είναι περισσότερο ουσιαστική και συναισθηματική από ό, τι φαίνεται. Και στις 28 ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, θα έρθει στο ζώδιό σου, στο φυσικό του σπίτι, και θα νιώθει άνετα και αυτός και εσύ εκεί.

Ο Άρης θα σε γεμίσει ενέργεια και ενθουσιασμό και αν σου μπει κάτι στο μυαλό το πιο πιθανό είναι ότι θα το κάνεις.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος