Υδροχόος

Ο Ιούνιος είναι ένας πολύπλοκος μήνας με δύο εκλείψεις και ανάδρομο Ερμή. Η πρώτη έκλειψη πραγματοποιείται στις 5, είναι ηλιακή και σχετίζεται με τις ομάδες, την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση και τους φίλους και η αντίθεσή της με τον Ήλιο δείχνει ότι χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία και σε πιθανές αντιπαραθέσεις.

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 18 και μέχρι τις 12 Ιουλίου οι εξελίξεις θα είναι περισσότερο αργές. Από την άλλη μπορεί να γίνουν συζητήσεις σχετικά με την εργασία και να επανέλθει ένα πρότζεκτ. Γενικά πολλά μπορούν να “επανέλθουν” σ’ αυτήν την περίοδο του ανάδρομου Ερμή.

Στις 21 έχουμε τη δεύτερη έκλειψη του μήνα, η οποία είναι ηλιακή και για ένα μεγάλο διάστημα από τότε φέρνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες στη δουλειά. Επειδή ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, καλύτερα αυτά να προετοιμάζονται αυτό το διάστημα και να περάσεις στη δράση μετά τα μέσα Ιουλίου.

Η έκλειψη αυτή δείχνει και μια συνολική ανανέωση στην εμφάνιση, τη διάθεση και την καθημερινότητα. Και από τις 25 που η Αφροδίτη θα κινείται ορθόδρομα πάλι στον πέμπτο οίκο σου, κάτι αλλάζει στην ερωτική σου και το καλοκαίρι αποκτά ενδιαφέρον. Μπαίνεις πάντως σε μια πολύ κοινωνική φάση προς το τέλος του μήνα.

Στην τελευταία σελίδα: οι Ιχθύες