line-630
pop-toxotis

Τοξότης

Το να θέτεις ερωτήματα, κυρίως “φιλοσοφικά” είναι μέσα στη φύση σου και αποτελεί και κινητήριο δύναμη για να προχωράς. Και κάπως έτσι, αναρωτιέσαι για τα πάντα γύρω σου, με την περιέργεια ενός Διδύμου και την φιλοσοφικότητα του Τοξότη, μια διαδικασία, η οποία θα πάρει κάποιο χρόνο, θα αποδειχθεί όμως “λυτρωτική”. Τώρα μπορούν να διευρυνθούν οι ορίζοντές σου, να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που να ανοίξουν νέα μονοπάτια στη σκέψη σου, να ταξιδέψεις, να ασχοληθείς με θέματα πνευματικά ή σπουδές και να επικοινωνήσεις βαθιά και ουσιαστικά. Μην ξεγελιέσαι πάντως από τη φυσική σου τάση για ανεξαρτησία και από το γεγονός ότι τη βρίσκεις μια χαρά με τον εαυτό σου. Αυτό σαφώς είναι καλό, αλλά η παρουσία ανθρώπων που για τον ένα ή τον άλλο λόγο θεωρείς σημαντικούς είναι αυτή που θα συντελέσει στην εξέλιξή σου αυτή την περίοδο.

line-630
pop-aigokeros

Αιγόκερως

Φυσικά και είναι καλές οι διακοπές, αλλά και ένα πλάνο για τα οικονομικά θα ήταν επίσης καλό. Φαίνεται λοιπόν ότι θα κάνεις διακοπές δίχως ιδιαίτερο άγχος, γιατί η έμφαση θα δοθεί σε μεγάλο βαθμό στα οικονομικά σου και με τρόπο που θα σε ευχαριστήσει. Μπορεί να ασχοληθείς με οικονομικές συμφωνίες, να κάνεις κάποιες διαπραγματεύσεις, να σου έρθουν χρήματα που περιμένεις, πάντως και η πανσέληνος στις 10 και η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 12, σημαίνουν ότι εκεί που δεν το περιμένεις, λύνονται τα χέρια σου στον οικονομικό τομέα.

Υ.Γ. Η ανάγκη σου για κοινωνικότητα, για την αίσθηση ότι ανήκεις σε μια ομάδα ανθρώπων από τους οποίους είσαι αποδεκτός ακόμη και όταν δεν είσαι όπως “πρέπει” να είσαι, είναι επιτακτική και αν κάτι πρέπει να σεβαστείς, δεν είναι τόσο τους τύπους ή τους άλλους, όσο αυτή την ίδια σου την επιθυμία.

line-630

pop-ydroxoos

Υδροχόος

Ένα τέλος, μια νέα αρχή, και δεν χρειάζεται να σου ακούγεται καθόλου δραματικό αυτό. Η πανσέληνος στο ζώδιό σου όντως φέρνει ένα τέλος, με πολύ θετικό τρόπο, όπως για παράδειγμα την ολοκλήρωση ενός έργου ή εγχειρήματος. Σε μια άλλη περίπτωση, αποτελεί μια τομή στη ζωή σου, δηλαδή ένα “τέλος εποχής”, μια σελίδα που κλείνει για να ανοίξεις εσύ μια άλλη, ως νέος και ανανεωμένος Υδροχόος. Ταυτόχρονα οι σχέσεις προχωράνε αρμονικά, έχεις ιδέες για νέες συνεργασίες και ίσως μπαίνεις σε μια συντροφική σχέση, τώρα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται απέναντί σου. Μαθαίνεις λοιπόν να συνυπάρχεις ουσιαστικά και να αντλείς ενέργεια από τους ανθρώπους γύρω σου.

Υ.Γ. Αυτός ο Αύγουστος είναι διαφορετικός, μπορεί να έχει και δουλειά, αν όχι, μπορεί να έχει επαγγελματικά σχέδια που θα φέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα λίγο αργότερα.

line-630
pop-ixthys

Ιχθύες

Η Αφροδίτη από τις 12 θα βρίσκεται στον Λέοντα και είναι πιθανά δύο σενάρια. Από τη μία βελτίωση υγείας, σωματικής κατάστασης, δίαιτες, εμφάνιση, κλπ. Από την άλλη οργάνωση της καθημερινότητάς σου, ανάληψη νέων καθηκόντων και ίσως ένα νέο εγχείρημα, που όταν ξεκινήσει θα απαιτεί συγκέντρωση και αρκετές ώρες αφοσίωσης. Τα μέρη του εγχειρήματος μπορεί να είναι πολλά και να χρειάζεται καλός συντονισμός και οργάνωση, όμως το έχεις όσο ποτέ άλλοτε. Ενδιαφέρον επίσης έχει το πόσο εύκολα μπορείς να αλλάξεις απόψεις και πόσο έντονο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα του να δεις κάτι υπό ένα διαφορετικό πρίσμα. Οι ορίζοντές σου διευρύνονται και αυτό οφείλεται στη μάθηση, σε έναν άνθρωπο, στην αλλαγή περιβάλλοντος.

Ο Γιώργος Σαλαμάς δεν είναι αστρολόγος, αλλά η αστρολογία είναι ένα από τα πολλά του χόμπι -όπως είναι το διάβασμα, ο ύπνος, ο ύπνος, ο ύπνος και το φαγητό- και τη θεωρεί μια καλή αφορμή για επικοινωνία. gsalamas@yahoo.com/ facebook.com/gsalamas

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτόν στην προσωπική του ιστοσελίδα www.mind-lab.gr

To 2014 έχει ακόμη δρόμο. Κατέβασε εδώ τις ετήσιες προβλέψεις από τον Γιώργο Σαλαμά

1 2 3