line-630
pop-leon

Λέων

Ροή είναι μια κατάσταση κατά την οποία νιώθεις απόλυτα απορροφημένος από αυτό με το οποίο ασχολείσαι, ικανοποιημένος και σε μια σχετική εγρήγορση, ώστε να ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις του, χωρίς να παρεμβαίνει ούτε συναίσθημα ούτε εξωτερικός ενοχλητικός παράγοντας. Κάπως έτσι νιώθεις αρκετές φορές από τότε που μπήκε ο Δίας στο ζώδιό σου, όπου παρεμπιπτόντως θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 12. Ως γνωστόν μια τέτοια επίσκεψη δεν μπορεί παρά να έχει εκπληκτικά οφέλη: ομορφιά, λάμψη, χρήματα, ευκολότερες διαδικασίες, γενικά. Τα πάντα λοιπόν μπορούν να γίνουν αρκετά πιο απλά και πιο ευχάριστα. Απόλαυσε τις σχέσεις σου και δώσου όσο μπορείς περισσότερο στη στιγμή που είσαι μαζί με έναν άλλον άνθρωπο. Θα προχωρήσουν καλά τα πράγματα, μάλλον καλύτερα από όσο μπορείς να φανταστείς αυτή τη στιγμή.

line-630
pop-parthenos

Παρθένος

Ένα πολύ πιθανό σενάριο είναι να αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις την απίστευτη δημιουργικότητά σου και να έχεις απτά αποτελέσματα. Πολύ πιθανό να ολοκληρώνεις ή να ξεκινάς ένα εγχείρημα που θα σταθεί αφορμή για να δώσεις όλο σου τον εαυτό. Χρόνο θα βρεις, όπως και θα σου είναι αρκετά ευκολότερο να συγκεντρωθείς. Κάπου στην ατμόσφαιρα κάτι παίζει που αφορά μια συνεργασία ή μια νέα σχέση, επίσης. Μπορεί όλα αυτά να σχετίζονται μεταξύ τους, αλλά μπορεί και όχι. Ενδέχεται, πάντως, να δημιουργηθεί κάτι νέο με έναν ήδη υπάρχοντα άνθρωπο (συνεργασία ή σχέση π.χ.) ή με κάποιο νέο πρόσωπο στη ζωή σου. Φοβερή η κινητικότητα του Αυγούστου, ακόμη και αν είσαι σε μια παραλία ακινητοποιημένος, ο Αύγουστος φαίνεται ότι δουλεύει για σένα.

line-630
pop-zygos

Ζυγός

Δεσμευμένος ή αδέσμευτος η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 10 θα έχει μια θετική επιρροή στη ζωή σου. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία ο έρωτας μπορεί να σε συνεπάρει, σε βαθμό αποπροσανατολισμού. Ταυτόχρονα, είσαι δημιουργικός και οι ιδέες σου (ενδεχομένως επειδή ξεκουράζεσαι και λίγο αυτές τις μέρες και ίσως αλλάζεις παραστάσεις) μπορούν να γεννήσουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, τα ερωτικά συναισθήματα αναθερμαίνονται, ενώ και εσύ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μπορείς να μπεις σε δημιουργικά μονοπάτια. Το δεύτερο ενδιαφέρον είναι ότι μπαίνεις σε μια πιο κοινωνική φάση, αλλά ευνοείται και ο τομέας των βαθύτερων ευχών και επιθυμιών σου, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να είναι σαφείς και ξεκαθαρισμένες μέσα σου, ώστε να κινηθείς προς αυτές. Πραγματικά πιστεύεις ότι μπορείς να κατακτήσεις κάτι που δεν είναι ξεκάθαρο μέσα σου; Μια ασάφεια, π.χ.;

line-630
pop-scorpion

Σκορπιός

Και τώρα είναι ώρα να ασχοληθείς με τη δουλειά. Κατά τον δεκαπενταύγουστο; Ναι, προφανώς ξεκινώντας από τώρα, ίσως αρχικά σχεδιάζοντας τις επόμενες κινήσεις σου. Για να προχωρήσουν τα επαγγελματικά σου όπως θέλεις, ίσως χρειαστεί να πάρεις κάποιο ρίσκο, να κάνεις κάνα δυο πράγματα που δεν σε τρελαίνουν κιόλας από χαρά (αυτό λέγεται παραχώρηση ή συμβιβασμός και μερικές φορές χρειάζεται), να δρομολογήσεις κάτι νέο. Πάντως, βοήθεια θα έρθει και η κατάσταση θα είναι πολύ ευκολότερη από όσο φαντάζεσαι.

Υ.Γ. Σε χτυπάει ερωτική κεραμίδα ή είσαι έτοιμος να τα δώσεις όλα σε ένα δημιουργικό σχέδιο. Και τα δύο καλά ακούγονται.

Ο Γιώργος Σαλαμάς δεν είναι αστρολόγος, αλλά η αστρολογία είναι ένα από τα πολλά του χόμπι -όπως είναι το διάβασμα, ο ύπνος, ο ύπνος, ο ύπνος και το φαγητό- και τη θεωρεί μια καλή αφορμή για επικοινωνία. gsalamas@yahoo.com/ facebook.com/gsalamas

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτόν στην προσωπική του ιστοσελίδα www.mind-lab.gr

Στην επόμενη σελίδα Τοξότες, Αιγόκεροι, Υδροχόοι και Ιχθύες δεν θα υπάρχει πλέον κανένα μυστικό για σας!