pop-krios

Κριός

Κάτι που αφορά τους στόχους σου. Αντί για παράδειγμα να σκέφτεσαι ότι χρειάζεσαι το τάδε ποσό για να κάνεις αυτό που θέλεις ή πρέπει, κάτι που είναι το αποτέλεσμα, σκέψου τι πρέπει να κάνεις για να φτάσεις στο αποτέλεσμα, που θα μπορούσε να είναι να βρεις έναν πελάτη παραπάνω, π.χ. ή να προωθήσεις τη δουλειά σου. Κάπως, πάντως, μπορείς να απλοποιήσεις και τους στόχους και τη διαδικασία για την επίτευξή τους, ώστε να μην πελαγώνεις μπροστά σε ενδεχόμενες απαιτήσεις και να νιώθεις πιο δυνατός και αισιόδοξος. Τώρα τα καυτά νέα της περιόδου εξακολουθούν να αφορούν την ερωτική σου ζωή – όλο και περισσότερο αυξάνεται το ενδιαφέρον σε αυτόν τον τομέα. Λογικό, αφού στον Λέοντα, περνάει και η Αφροδίτη για να συναντήσει τον Δία και να φέρει ερωτισμό στην ατμόσφαιρα, αλλά και όχι απλώς ερωτισμό. Ας μην γελιόμαστε, είναι η εποχή που μπορείς να βρεις την αγάπη, να ξαναβρείς τη δημιουργικότητά σου και γενικά να απογειώσεις τα σχέδιά σου. Χαλάρωσε, δες με απλό τρόπο τα προβλήματά σου και πίστεψε ότι όλα μπορούν να αλλάξουν από τη μία μέρα στην άλλη – γιατί μπορούν.

line-630
pop-tavros

Ταύρος

Ίσως το δυσκολότερο αυτή τη στιγμή θα ήταν να σε ρωτήσει κάποιος ακριβώς τι είναι αυτό που θέλεις. Μα πώς να ξέρεις προς τα πού να κατευθυνθείς, αν δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο μέσα στο μυαλό σου αυτό που σε συναρπάζει; Σε οποιονδήποτε τομέα, είναι σημαντικό να ξέρεις ποιος είναι ο στόχος και να είναι συγκεκριμένος και η διαδικασία για να φτάσεις μέχρι εκεί να είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να σου προσφέρει και νόημα και ευχαρίστηση. Και τώρα με την πανσέληνο στον Υδροχόο στις 10, μπορείς να εστιάσεις περισσότερο στα επαγγελματικά. Εν τω μεταξύ, χρειάζεσαι feedback από τους γύρω (όχι όλους φυσικά, αλλά κάποιους ήδη υπάρχοντες στη ζωή σου ή νέους ανθρώπους που έχουν κάτι να σου πουν). Μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία επικοινωνίας, μπορεί να δημιουργηθούν νέοι δεσμοί, συνεργασίες και μια σχέση.

line-630

pop-didymoi

Δίδυμοι

Όσο πιο απλοποιημένοι είναι οι στόχοι σου, και διαιρεμένοι σε απλούστερους και ρεαλιστικούς υπο-στόχους, τόσο πιο απλή θα είναι και η ζωή σου, η καθημερινότητα και η σκέψη σου. Με απλά λόγια, όταν ανοίγεις τον δρόμο που θα πάρεις και αρχίζεις με σταθερά βήματα να τον ακολουθείς, ήδη έχεις κάνει ένα μεγάλο επίτευγμα. Προφανώς, αυτή τη στιγμή έχουν ξεκαθαριστεί τα σχέδιά σου, έχεις ήδη κάνει τις προσπάθειές σου και σιγά σιγά θα αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα. Εν τω μεταξύ, είναι πολύ πιθανό να έρθει ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα αυτές τις μέρες ή να έχεις εξελίξεις που να αφορούν σπουδές, εκδόσεις, επικοινωνία, δικαιοσύνη, ταξίδια. Ο Αύγουστος δεν είναι ακριβώς ένας ήσυχος μήνας για εσένα, αλλά όλη αυτή η κινητικότητα από την άλλη είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να νιώσεις ανανεωμένος.

line-630
pop-karkinos

Καρκίνος

Για τους περισσότερους είναι μέρες διακοπών, για εσένα όμως μπορεί να είναι μια περίοδος κατά την οποία κάτι γίνεται και ανασυγκροτείσαι οικονομικά. Πολύ πιθανό μάλιστα να κλείσουν κάποιες συζητήσεις ή να οριστικοποιηθεί μια συμφωνία σε σχέση με ένα οικονομικό θέμα, να συμμετέχεις σε μια οικονομική συνεργασία ή, απλώς, να έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου. Το μυαλό σου λειτουργεί με εξαιρετικά δημιουργικό τρόπο και κατεβάζει ιδέες που εντυπωσιάζουν και τους γύρω και εσένα τον ίδιο. Επίσης, μπορεί να βιώσεις ένα ερωτικό συναίσθημα, έντονο όμως: δεν γίνεται να συμμετέχει σε αυτό ο Άρης και ο Πλούτωνας και να είναι κάτι χλιαρό. Το μόνο σίγουρο.

Ο Γιώργος Σαλαμάς δεν είναι αστρολόγος, αλλά η αστρολογία είναι ένα από τα πολλά του χόμπι -όπως είναι το διάβασμα, ο ύπνος, ο ύπνος, ο ύπνος και το φαγητό- και τη θεωρεί μια καλή αφορμή για επικοινωνία. gsalamas@yahoo.com/ facebook.com/gsalamas
Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτόν στην προσωπική του ιστοσελίδα www.mind-lab.gr

Στην επόμενη σελίδα Λέοντες, Παρθένοι, Ζυγοί και Σκορπιοί μάθετε τι σας περιμένει!