Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
29.10.2020

«Με τους Μπογδάνους και τους Τζήμερους δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμα», δηλώνει ο Δημήτρης Πουλικάκος στην Popaganda

Ο «Θείος Νώντας» δεν είναι πολύ αισιόδοξος παρά την καταδικαστική απόφαση που έβγαλε το δικαστήριο για τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

«Να δούμε αν θα είναι τελικά  αυτό το μικρό βήμα για τη δικαιοσύνη, θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα, που λένε.» 

Με το ταξίδι από τη γη στη σελήνη, συγκρίνει, με τον τρόπο του πάντα, ο Δημήτρης Πουλικάκος τη σημερινή καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή. Στη συνέχεια όμως δεν είναι τόσο αισιόδοξος. 

«Αλλά δεν έχω αυταπάτες. Εντάξει, κάτι έγινε. Αλλά το φίδι δεν μπήκε πίσω στη τρυπά του. Η καφρίλα θα συνεχιστεί. Κ ας προσπαθούν κάποιοι να ξεπλυθούν. Εδώ φτάσαμε να πανηγυρίζουν αυτοί που τους καλούσαν στις εκπομπές τους και τους κάνανε πρώτη μούρη.

Αν είναι δυνατόν! Ή μήπως ξεμπερδέψαμε από τους Μπογδάνους και τους Τζήμερους; Ναι οκ, τελος η Χρυσή Αυγή. Η Ελληνική Λύσσα, όπως τους λέω, τι νομίζεις ότι είναι; Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τι νομίζεις ότι είναι;

Εδώ δεν πρόλαβε καλά καλά η Μάγδα Φύσσα να βγει από το δικαστήριο κ η αστυνομία έπιασε δουλειά, έδειξε αμέσως ποιους αγαπάει. Γι’ αυτό σου λέω, η καφρίλα συνεχίζεται.

Ας χαρούμε τώρα. Αλλά να μην κοροϊδεύουμε και τους εαυτούς μας. Ας τα λέμε καλά λοιπόν, με όλους αυτούς που έχουμε μπλέξει.»

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.