Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΑΓΟΡΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αφήνει στο μέλλον το πιο φωτεινό του κομμάτι

Ο σταρ του μπάσκετ κοιτάει πάντα μπροστά και φτιάχνει ένα μέλλον για τον ίδιο αλλά και όλους μας που θα μοιάζει πιο φωτεινό και αισιόδοξο. Σε αυτή την προσπάθεια έχει σύμμαχό του την Protergia.

Από την πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε στις οθόνες μας, τότε που περίμενε μαζί με τον αδερφό του να ακούσει το όνομα του στα drafts του NBA, μέχρι και σήμερα, αυτό που έχει κάνει τον κόσμο να τον θαυμάζει, δεν είναι μόνο το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του στο μπάσκετ, αλλά και το ήθος που έχει επιδείξει στη μέχρι τώρα πορεία του. Το πλατύ χαμόγελο που σπάνια λείπει από το πρόσωπό του, αλλά και ο τρόπος που επιλέγει να μιλήσει για τα βιώματά του, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε, τον έχουν κάνει να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές και εκτός του κόσμου του μπάσκετ. 

Έξω από τα γήπεδα, ο δυο φορές MVP του NBA, μιλάει για θέματα που πολλοί φοβούνται να αγγίξουν και επιλέγει να αποκτήσει κοινωνική δράση. Από την πρώτη χρονιά κιόλας που έπαιξε στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, επιστρέφει για να παίξει στο γήπεδο της γειτονιάς που μεγάλωσε, ενώ βοηθά τον κόσμο της χωρίς να το φωνάζει. 

Αυτές τις γιορτές βγαίνει από τα παρκέ και επαναπροσδιορίζει τις προτεραιότητες, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένειά του. Με τη βοήθεια τής Protergia, βρίσκεται κοντά στη φύση και αποφασίζει να χτίσει με τα χέρια του κάτι ουσιαστικό, που να μπορεί να το περάσει και στην επόμενη γενιά, έχοντας πάντα στο μυαλό του το μέλλον. Όχι μόνο το δικό του, αλλά ένα μέλλον φωτεινό που θα είναι όσο το δυνατόν καλύτερο για όλους μας. Ένα μέλλον, για να είναι πραγματικά φωτεινό όμως, πρέπει να είναι και φιλικό προς το περιβάλλον. Γιατί το μέλλον της ενέργειας, είναι πλέον και το μέλλον όλων μας. 

Έτσι, η Protergia ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, στέκεται δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί βασική προτεραιότητα της MYTILINEOS, συνεπώς και της Protergia, του Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου της εταιρείας. Η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία ενέργειας της χώρας εκφράζει την πάγια δέσμευσή της στο στόχο τής Βιώσιμης Ανάπτυξης, που χαρακτηρίζεται κυρίως από τη συνειδητή αυτοδέσμευσή της στην υπεύθυνη επιχειρηματικότητα και τη συνεχή βελτίωση. Η εταιρεία κινείται με βασικό πρωταγωνιστή το περιβάλλον και επιδιώκει συνεχώς να μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, μέσω ενός ολοκληρωμένου συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, με επενδύσεις αναβάθμισης των παραγωγικών της διαδικασιών αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, καθώς και με την εφαρμογή Βέλτιστων Διαθέσιμων Τεχνικών. 

Για την Protergia και τη MYTILINEOS όμως, Βιώσιμη Ανάπτυξη δε σημαίνει να ενδιαφέρεται μια εταιρεία μόνο για το περιβάλλον, αλλά και για το το σύνολο της δραστηριότητας και λειτουργίας της. Γι’ αυτό το θέμα της Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία, αποτελεί θεμελιώδη παράγοντα τής δραστηριότητας τής εταιρείας και πρωταρχικό επιχειρησιακό στόχο. Κάτι που επιτυγχάνεται με τη συνεχή βελτίωση των συνθηκών Υγείας & Ασφάλειας στους χώρους εργασίας της, όσο και το δικαίωμα των άμεσα και έμμεσα εργαζομένων της καθώς και των τρίτων μερών (συνεργατών, πελατών, φοιτητών και άλλων επισκεπτών) να εργάζονται ή να επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, χωρίς να εκτίθενται σε κινδύνους που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τραυματισμό ή επαγγελματική ασθένεια.

Το μέλλον ανήκει σε όλους μας και είναι στο χέρι μας να «βάλουμε το τρίποντο» που θα το κάνει καλύτερο και πιο φωτεινό. Είναι σημαντικό όμως σε αυτό το ταξίδι να έχουμε και συμμάχους δίπλα μας. Η Protergia η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία ενέργειας της χώρας, είναι αυτός ο σύμμαχος.

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.