ΜΟΥΣΙΚΗ

Λίγο πριν ανέβει τα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ, ακούστε αποκλειστικά το “The Girl With The Golden Hair” του Prins Obi

Από το "Love Tunes for Instant Success" EP που διατίθεται δωρεάν από την Inner Ear και είναι το sequel της (σχεδόν) ομώνυμης κυκλοφορίας πίσω στο 2013.

Τον Γιώργο Δημάκη τον γνωρίσαμςε ως μπροστάρη των Baby Guru και μέσα από τη σόλο πορεία του ή την πρόσφατη σύμπραξή του με τους Dream Warriors, έχουμε καταλάβει ότι έχει τόση πολλή μουσική στα συρτάρια του που δεν σταματά ποτέ να κυκλοφορεί κάτι καινούριο, χωρίς μάλιστα ποτέ να είσαι και πολύ σίγουρος για το τι να περιμένεις.

Στην τελευταία του ομώνυμη δουλειά με τους Dream Warriors που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2018 για παράδειγμα, έκανε ένα ηχητικό ταξίδι στα βάθη των 70s ακροβατώντας κάπου μεταξύ του ήχου των Black Sabbath κι εκείνου των Aphrodite’s Child -άλλωστε δεν έλειψε και ο ελληνικός στίχος.  

Τώρα ο Prins Obi ξαναχτυπά, αυτή τη φορά με ένα ep που θα διατίθεται δωρεάν από το Bandcamp της Inner Ear. Ο τίτλος του είναι Love Tunes for Instant Success, sequel του σχεδόν ομώνυμου EP, Love Songs for Instant Success που κυκλοφόρησε το 2013.

Πριν το EP γίνει διαθέσιμο, μπορείτε να ακούσετε αποκλειστικά στην Popaganda το πρώτο του κομμάτι, “The Girl With The Golden Hair”.

Όχι, δεν έχει σχέση με το “Golden Hair” του Syd Barrett (που δανείστηκε τους στίχους του από τον Τζέιμς Τζόις). Μάλλον όμως ο Prin Obi άκουσε πολύ Big Star πριν το γράψει…

https://www.youtube.com/watch?v=QUKtPTU35oc

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.