Η Eleni Era ζει για πάνω από μια δεκαετία στο Βερολίνο και προέρχεται από κλασικό περιβάλλον μιας και είναι κλασική πιανίστα και μαέστρος παιδικής χορωδίας. Αυτό όμως δεν την εμπόδισε να εισχωρήσει και σε πιο ποπ μονοπάτια. Για του λόγου το αληθές, την 1η Μαρτίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το ολοκληρωμένο της ντεμπούτο με τίτλο Rise Love, από τη δισκογραφική εταιρεία Louvana Records.  

Μαζί με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου δίσκου έρχεται και η κυκλοφορία ενός μουσικού βίντεο για το single “Νot Her”.  Το βίντεο καταγράφει την αγωνιώδη διαδικασία της δημιουργού προς την αναζήτηση του εαυτού της και την ταυτόχρονη αμφισβήτηση των δικών της ορμών και αποφάσεων, κάτι που στην οθόνη παρουσιάζεται μέσα από ένα…γράψε-σβήσε πάνω στο πρόσωπό της. Το νέο video-clip σε σκηνοθεσία TROMPKTN έρχεται μετά από τις εμφανίσεις της στη σειρά live videos eleven63 Sessions, όπου μοιράστηκε τα κομμάτια της “No One’s Near”, “How” και “Beautiful Moon”.

Σχετικά με το κομμάτι η ίδια η Eleni Era δηλώνει: «Είναι ένα από τα πιο προσωπικά μου κομμάτια στο αλμπουμ, αφού περιγράφει ένα ζωντανό βίωμά μου, το  δίλημμα αναζήτησης της προσωπικής ταυτότητας. Περιγράφει τη δυσφορία που σου προκαλεί ο ίδιος σου ο εαυτός όταν χάνεις αυτό που ήσουν κάποτε και το παράδοξο του να σου λείπει αυτό το ‘κάτι΄ που πλέον έχει φύγει.  Έστω και αν το κομμάτι έχει ήδη ηχογραφηθεί νιώθω ότι παραμένει ατελές αφού αυτή η διαδικασία αναζήτησης μοιάζει να μην σταματάει ποτέ».

https://www.youtube.com/watch?v=eVuFDQ0srog&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0FD9h-fGs25EP0Gudv_6sCqmrHAYjxvJ-FTXG-K_R0-sdZDOaQmO7k_Cg

Ο δίσκος της Eleni Era, Rise Love, θα κυκλοφορήσει από την Louvana Records στην 1 Μαρτίου και μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ.