Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popaganda#DocuSunday

#DocuSunday: The Story of Ziggy Stardust

Δείτε ένα ντοκιμαντέρ του BBC 4, σε αφήγηση του Jarvis Cocker των Pulp, για το πως ο David Bowie δημιούργησε την πιο αμφιλεγόμενη περσόνα στην ιστορία του rock 'n' roll.
ΣΤΗΛΗ
author-thumb
#DocuSunday
Το ντοκιμαντέρ της εβδομάδας από την Popaganda. Γιατί, ό,τι κι αν σας έχουν πει, δεν υπάρχουν άχρηστες πληροφορίες.

https://youtu.be/FqXdEGj_Syg

Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από το θάνατο του David Bowie και είναι εμφανές ότι η παγκόσμια κοινή γνώμη δυσκολεύεται να το χωνέψει (ή αν θέλετε ο θάνατός του πουλάει τόσο που η μουσική βιομηχανία δε θα τον αφήσει έτσι εύκολα να ξεχαστεί). Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο, το μεγάλο αφιέρωμα της Popaganda προσπάθησε να τιμήσει έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στην ιστορία της ποπ κουλτούρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

david bowie ziggy stardust

Ας προσθεσουμε λοιπόν κι αυτό το ντοκιμαντέρ. Γυρισμένο για λογαριασμό του BBC 4 το 2012, ακριβώς 40 χρόνια μετά την κυκλοφορία ενός από τους πιο καθοριστικούς δίσκους όλων των εποχών, του The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders From Mars. Σε αφήγηση του Jarvis Cocker των Pulp παρακολουθούμε τη σύλληψη, τον έντονο βίο και τον ένδοξο θάνατο της περσόνας που άλλαξε για πάντα (ή μήπως σκότωσε;) το rock ‘n’ roll. Του ανδρόγυνου εξωγήινου που λεγόταν Ziggy Stardust και της μπάντας του, των Spiders From Mars.

Καλή προβολή…

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.