Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popaganda#DocuSunday

#DocuSunday – Charles Bradley: Soul of America

Δείτε το ντοκιμαντέρ του Poull Brien που διηγείται τη μυθιστορηματική ζωή, από τον πάτο στην ύστερη αναγνώριση, του σπουδαίου ερμηνευτή που έφυγε από τη ζωή στα 68 του.
ΣΤΗΛΗ
author-thumb
#DocuSunday
Το ντοκιμαντέρ της εβδομάδας από την Popaganda. Γιατί, ό,τι κι αν σας έχουν πει, δεν υπάρχουν άχρηστες πληροφορίες.

https://youtu.be/rTK2vNNPEhU

Δεν είναι η καλύτερη δυνατή ανάλυση/ ποιότητα εικόνας, αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσει ή να ξαναθυμηθεί τη μεγάλη περιπέτεια της ζωής του Charles Bradley που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο που εμφανίστηκε στο στομάχι του το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

Το φιλμ έκανε πρεμιέρα στο SXSW του 2012 κι απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, γυρισμένο από τον σκηνοθέτη που έκανε κι ένα από τα πρώτα βίντεο του Bradley όταν ανασύρθηκε από την αφάνεια πίσω στο 2011. Ο Poull Brien γνώρισε τον Bradley στα γυρίσματα του κλιπ για το “The World (Is Going Up In Flames)”. Εντυπωσιάστηκε από όσα είχε ζήσει αυτός ο αγαθός γίγαντας με την υπέροχη φωνή (που κάποιοι συνέκριναν με τον Otis Redding) κι αποφάσισε να τον βάλει να την εξιστορήσει σε πρώτο πρόσωπο, ενώ παράλληλα περιοδεύει για το πρώτο του LP. Οι οικογενειακές στιγμές, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο περιγράφουν οι άνθρωποι της Daptone Records πώς τον έβγαλαν στην επιφάνεια, στα 63 του χρόνια, γεμίζουν το doc με έντονη συναισθηματική φόρτιση. Το ίδιο, αν όχι περισσότερο, συγκινητική είναι η εικόνα του Bradley, ενώ επιτέλους βρίσκεται στην σκηνή των μεγάλων φεστιβάλ τραγουδώντας κάθε φορά σαν να είναι η τελευταία του, γεμάτος ευγνωμοσύνη κι εμφανώς δικαιωμένος. 

Καλή προβολή…

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.