glozell-selfie

Την περασμένη εβδομάδα ο Ομπάμα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live. Εκεί, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ακολούθησε πλήρως το εθιμοτυπικό της εκπομπής και διάβασε τα «κακά tweets» που του έστειλε το κοινό της εκπομπής.

http://youtu.be/RDocnbkHjhI?list=PLs4hTtftqnlDhtuDiar5Q0G8rtRlbX3BW

Ο Ομπάμα το διασκέδασε με άφθονο γέλιο και έξυπνα σχόλια. Όπως κάνει πάντα στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Ένας πραγματικά άνετος τύπος ή ένας πρόεδρος που ξέρει να παίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας; ‘Ο,τι και αν ισχύει, το σίγουρο είναι ότι αυτό τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο που θα ήθελε περισσότερους πολιτικούς σαν τον Ομπάμα στα τηλεοπτικά πλατό. Ιδού, λοιπόν, οι πιο «χαλαρές» εμφανίσεις του Αμερικανού Προέδρου:

1. Καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή του Ζακ Γαλιφιανάκη, «Between two ferns», λέει με αρκετή δόση χιούμορ στον παρουσιαστή: «Όταν έμαθα ότι υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν αυτή την εκπομπή, πραγματικά εξεπλάγην».

http://youtu.be/UnW3xkHxIEQ

2. Η εκπομπή «The Tonight Show» φιλοξενεί τον Ομπάμα, που μαζί με τον παρουσιαστή Jimmy Fallon, «δίνει ρέστα» σε ένα σόου αποδόμησης των θέσεων του προέδρου για τα φοιτητικά δάνεια και το δημόσιο χρέος.

http://youtu.be/vAFQIciWsF4

3. Συνέντευξη στους Will Smith και Jada Pinkett Smith. O Αμερικανός ηθοποιός λέει στον άνετο Μπαράκ: «Είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που νιώθω αγχωμένος μπροστά στην κάμερα!».

http://youtu.be/oPicgVPaibc

4. Καλεσμένος του Youtube, στο οποίο δίνει μία συνέντευξη εφόλης της ύλης. Στο τέλος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ τράβηξε μία selfie (εικόνα πάνω) με τους πιο διάσημους youtubers που συμμετείχαν στη συζήτηση.

http://youtu.be/GbR6iQ62v9k

5. Ο David Letterman τον φιλοξενεί στην εκπομπή του «The Late Show», όπου ο Πρόεδρος των ΗΠΑ καρφώνει τη γυναίκα του ότι ξέχασε την πρώτη επέτειο του γάμου τους.

http://youtu.be/w3eqxi1K5hM

6. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο MSNBC, ο πρόεδρος σκοτώνει μία μύγα που δεν τον αφήνει να σταυρώσει λέξη.

http://youtu.be/gzgOS8dbF64

7. Πρωταγωνιστεί σε ένα selfie video για λογαριασμό του Buzzfeed, κάνοντας τα μικρά πράγματα της ζωής που όλοι οι κοινοί θνητοί κάνουμε στην καθημερινότητά μας.

http://youtu.be/mLhXarmtndQ

Ή είσαι κουλ ή δεν είσαι...

Ή είσαι κουλ ή δεν είσαι.