Τοξότης

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας με μία έκλειψη και δύο σημαντικές μετακινήσεις – οι οποίες για σένα είναι ό, τι καλύτερο για τη χρονιά που έρχεται. Πρώτα από όλα είχαμε μια έκλειψη Σελήνης στις 30 Νοεμβρίου η οποία πραγματοποιήθηκε στο απέναντί σου ζώδιο που συμβολίζει τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα.

Δύο βδομάδες μετά, στις 14, η έκλειψη Ηλίου – νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου για να κάνεις συνολικά ένα νέο ξεκίνημα.

Η νέα χρονιά αρχίζει από τώρα, η έκλειψη είναι θετική και σε φέρνει περισσότερο κοντά στις επιθυμίες και τα σχέδιά σου, ενώ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο. Στο ζώδιό σου θα περάσει και η Αφροδίτη στις 15, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για όλους τους τομείς, κυρίως όμως για τα οικονομικά και τα συναισθηματικά. Στις 17 ο Κρόνος επιτέλους φεύγει οριστικά από τον δεύτερο οίκο σου και τα οικονομικά σου απελευθερώνονται από αυτόν.

Πλέον θα βρίσκεται στον Υδροχόο, σε μια πολύ καλή γωνία με το ζώδιό σου, και θα επηρεάζει κυρίως τον τρόπο σκέψης, τις νέες γνωριμίες, την επικοινωνία και τις συμφωνίες. Στο ίδιο σημείο όμως θα περάσει και ο κυβερνήτης σου Δίας, δύο μέρες μετά. Η νέα χρονιά φαίνεται να είναι συναρπαστική.

Στην επόμενη σελίδα: ο Αιγόκερως