Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΑΓΟΡΑ

Melissa και Στέφανος Τσιτσιπάς: Το διπλό που δεν χάνει ποτέ

Ο παίκτης που έκανε τους Έλληνες να αγαπούν το τένις και τα μακαρόνια που έχουν συνδεθεί με τα κυριακάτικα τραπέζια μας, σε μια συνεργασία που μας υπενθυμίζει τη σημαντικότητα της οικογένειας σε κάθε στάδιο της ζωής μας.

Αν υπάρχει μια ανάμνηση που μοιραζόμαστε όλοι στην Ελλάδα κι ας μην τη βιώναμε όλοι μαζί, είναι τα κυριακάτικα τραπέζια που περιμέναμε πώς και πώς να φάμε τα μακαρόνια με κιμά της μαμάς. Το οικογενειακό τραπέζι έχει μια ιερότητα για τη χώρα μας και αυτό το ξέρει πολύ καλά η Melissa, που εδώ και αρκετές δεκαετίες βρίσκεται στο κέντρο του, άλλες φορές με συνοδεία κοκκινιστού και άλλες συνοδεία λευκής σάλτσας και μανιταριών. 

Τα οικογενειακά τραπέζια όμως, δεν είναι μόνο για τις Κυριακές. Είναι και για εκείνες τις στιγμές που θες να είσαι με τους δικούς σου ανθρώπους, να τρως με όσους αγαπάς και να μοιράζεσαι μαζί τους τις πιο σημαντικές σου στιγμές. 

Κάπως έτσι, στα οικογενειακά τραπέζια έχουμε γιορτάσει αποτελέσματα πανελληνίων, πτυχία, ή τελικούς Grand Slam αν είσαι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Από μικρός είχε πάντα δίπλα του την οικογένειά του, σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα μικρό ή μεγάλο. Έτσι άλλωστε έφτασε και μέχρι εδώ, να βρίσκεται πλέον στην πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Πιστός στα ιδανικά που του δίδαξε η οικογένειά του, δεν ξεχνά από που ξεκίνησε και τι αγώνα έδωσε για να φτάσει να θεωρείται ένας από τους κορυφαίους τενίστες της γενιάς του. 

Τις ίδιες αξίες πρεσβεύει η Μelissa που συντροφεύει τις οικογενειακές στιγμές, δίνοντας γεύσεις και μυρωδιές σε κάθε οικογενειακό τραπέζι. Η καμπάνια της Melissa, αποτυπώνει κατά πολύ την πραγματικότητα του Στέφανου Τσιτσιπά. Σκληρή δουλειά, προπόνηση, αγώνες, τουρνουά και, όταν του επιτρέψει το σκληρό πρόγραμμά του, ένα οικογενειακό τραπέζι στρωμένο, με το αγαπημένο του πιάτο, τα  μακαρόνια. Αυτή η τόσο απλή για πολλούς από εμάς, στιγμή, αποτελεί πολλές φορές πολυτέλεια για τον Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς οι πολύωρες προπονήσεις και τα τουρνουά σε διάφορα σημεία του πλανήτη, τον κάνουν να αποχωρίζεται συχνά τους αγαπημένους του ανθρώπους. Ίσως, γι’ αυτό τα οικογενειακά τραπέζια, για εκείνον και την οικογένειά του, μετατρέπονται σε ιδιότυπα οικογενειακά reunions.

Η αστείρευτη ενέργεια, ο επαγγελματισμός και οι στενές σχέσεις με την οικογένειά του, τον έφτασαν στην κορυφή και είναι εκείνα τα στοιχεία που έκαναν όλους τους Έλληνες να τον αγαπούν, όσο σχεδόν αγαπούν και ένα ζεστό πιάτο μακαρόνια με κιμά.

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.