Αιγόκερως

Ο Δεκέμβριος είναι για σένα ο πιο σημαντικός μήνας της χρονιάς αυτής, αλλά και της επόμενης, με δύο πολύ σημαντικές μετακινήσεις και μια έκλειψη. Η πρώτη έκλειψη αυτήν την περίοδο έγινε στις 30 Νοεμβρίου, ήταν Σεληνιακή και αφορούσε ένα θέμα εργασίας, την ολοκλήρωση ενός πρότζεκτ ή ένα θέμα που σχετίζεται με τις καθημερινές υποχρεώσεις σου.

Η επόμενη έκλειψη, στις 14 Δεκεμβρίου, είναι ηλιακή και πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου που αφορά τη διάθεση, την ψυχολογική σου κατάσταση και την εσωτερική ισορροπία και είναι πολύ θετική για αυτούς τους τομείς.

Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη μία μέρα μετά την έκλειψη. Οι πιο σημαντικές πλανητικές κινήσεις όμως αυτόν τον μήνα έρχονται στις 17 και στις 19. Στις 17 ο Κρόνος έπειτα από χρόνια στο ζώδιό σου, περνάει οριστικά στον Υδροχόο και νιώθεις να φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου. Μαζί του φεύγουν και πολλές δυσκολίες.

Τώρα στον Υδροχόο θα επηρεάζει τα οικονομικά σου και θα σε μάθει να είσαι διεκδικητικός και να τα διαχειρίζεσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αλλά δεν πρέπει να ανησυχείς, στις 19 θα περάσει στο ίδιο σημείο και ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας.

Στην επόμενη σελίδα: ο Υδροχόος