Δίδυμοι

Αφού περάσαμε μια έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου την τελευταία μέρα του Νοεμβρίου, τώρα στις 14 Δεκεμβρίου θα έχουμε μια έκλειψη Ηλίου στο απέναντί σου ζώδιο, που συμβολίζει τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συναισθηματική σου ζωή.

Γιατί κάπως έτσι πάει, με τη μία έκλειψη ανασυγκροτείσαι και με την άλλη “συναντάς” τον άλλον. Αυτός ο μήνας είναι γενικότερα ένας μήνας ανασυγκρότησης, αλλά που πολύ πιθανό να σε φέρει γενικότερα περισσότερο κοντά στους άλλους, ίσως επειδή ήρθες πιο κοντά σε εσένα. Στο ίδιο σημείο με την έκλειψη θα βρεθεί και η Αφροδίτη στις 15, κάτι που ενισχύει την πιθανότητα βαθιάς οικειότητας με κάποιο άτομο.

Αυτόν τον μήνα έχουμε και δύο πολύ σημαντικές μετακινήσεις, που δείχνουν ότι ο νέος χρόνος ξεκινάει ουσιαστικά από τώρα με αυτές τις δύο αλλαγές: Η πρώτη είναι η μετακίνηση του Κρόνου στις 17 στον Υδροχόο.

Αποχαιρετά οριστικά τα οικονομικά σου, ειδικά αυτά που σχετίζονται με τράπεζες, χρέη και χρήματα που μοιράζεσαι με άλλους – και ανακουφίζεσαι. Επίσης, ο Υδροχόος είναι ένα φιλικό ζώδιο για σένα και ο Κρόνος βρίσκεται σε καλή γωνία με το ζώδιό σου. Θα ασχοληθείς σοβαρά με τους στόχους σου, την εκπαίδευση και θα βρεις τρόπους για να σκέφτεσαι περισσότερο ανοιχτά.

Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και ο Δίας δύο μέρες μετά, όπου θα παραμείνει έναν χρόνο και κάθε σχέδιο που αφορά την εκπαίδευση, τους στόχους και τα ταξίδια, θα ευνοείται με κάθε τρόπο.

Στην επόμενη σελίδα: ο Καρκίνος