Ζυγός

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας αλλαγών, και μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι η νέα χρονιά ξεκινάει από τώρα και όχι από τον Ιανουάριο. Αρχικά είχαμε μια έκλειψη Σελήνης την τελευταία μέρα του Νοεμβρίου η οποία ήταν θετική και αφορούσε θέματα νομικά, σπουδών, εκδόσεων, ταξιδιών, αλλαγής αντιλήψεων και αλλαγής τρόπου σκέψης, ίσως λόγω κάποιας σημαντικής επιρροής από ένα άτομο.

Στις 14 έχουμε άλλη μία έκλειψη, αυτή τη φορά ηλιακή, στον τρίτο οίκο σου, που δείχνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες για αρκετό καιρό, και σε επίπεδο γνωριμιών και σε επίπεδο συμφωνιών και συμβολαίων.

Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη την επόμενη μέρα, φέρνοντας κάπως συναρπαστικά πράγματα στον αισθηματικό τομέα. Αυτόν τον μήνα έχουμε και τις δύο πιο σημαντικές μετακινήσεις για τη χρονιά που έρχεται.

Η πρώτη είναι του Κρόνου στις 17, ο οποίος φεύγει από τον τέταρτο οίκο σου και θέματα σπιτιού και οικογένειας απαλλάσσονται από το βάρος του. Θα βρίσκεται πλέον στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά και ίσως αναλάβεις περισσότερες ευθύνες σε αυτούς τους τομείς. Όμως, στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας, στις 19, όπου θα παραμείνει έναν χρόνο!

Η συναισθηματική σου ζωή, μάλλον θα είναι συναρπαστική λοιπόν τη νέα χρονιά.

Στην επόμενη σελίδα: ο Σκορπιός