Κριός

Η χρονιά μπορούμε να πούμε ότι κλείνει θεαματικά. Η έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη έχει μια θετικότητα και μια αισιοδοξία, παρά τα όσα έχει περάσει η ανθρωπότητα τους τελευταίους μήνες. Υπάρχει μια τάση να κοιτάμε μπροστά και να θέτουμε στόχους.

Στις 15 και η Αφροδίτη θα βρεθεί σε αυτό το σημείο και από εκεί θα ευνοεί και θέματα νομικά ή σπουδών. Γενικότερα αρχίζεις να βλέπεις αλλαγές σε πολλούς τομείς ξεκινώντας από αυτόν τον μήνα. Δύο πολύ σημαντικές μετακινήσεις που συμβαίνουν και μάλιστα με δύο μέρες διαφορά: Η πρώτη είναι του Κρόνου στις 17 που αφήνει τον τομέα των επαγγελματικών σου και αρχίζεις πια να βλέπεις θετικές εξελίξεις σε αυτόν.

Πλέον θα βρίσκεται στον οίκο σου που αφορά τους φίλους, τις ομάδες και τη δικτύωσή σου, σε ένα περισσότερο ανώδυνο σημείο, αν και οι σχέσεις σου, και οι ευθύνες σου σε αυτές, θα σε απασχολούν πλέον.

Στις 19 όμως θα βρεθεί στο ίδιο σημείο και ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της θετικότητας. Αυτή η χρονιά θα φέρει περισσότερους ανθρώπους στη ζωή σου, δικτύωση και μια αίσθηση ότι ανήκεις.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος