Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
26.09.2022

Κορονοϊός: Οι εκτρώσεις και οι σαρκικές απολαύσεις υπεύθυνες για την πανδημία, λέει ο μητροπολίτης Μόρφου (βίντεο)

Κήρυγμα ντροπής: «Ο θεός θα χρησιμοποιήσει αυτές τις αρρώστιες για να λύσει προβλήματα, που τώρα φαίνονται σε μας άλυτα. Ένα μόνο θα σας πω… Θα λύσει το μεταναστευτικό μέσα σε αυτά τα προβλήματα. Και θα είναι ικανοποιημένοι όλοι».
Κορονοϊός: Οι εκτρώσεις και οι σαρκικές απολαύσεις υπεύθυνες για την πανδημία, λέει ο μητροπολίτης Μόρφου (βίντεο)

Ο κορωνοϊός, είπε ο Μόρφου Νεόφυτος, είναι παράδοξος ιός. «Εάν η νέα τάξη πραγμάτων, κατάφερε να κλείσει το στόμα πολιτικών να ψηφίζουν νομοσχέδια αφύσικα, έξω από την παράδοση μας, έξω από την πίστη μας… Δεν είναι έτσι; Και καταλαβαίνεται τι εννοώ… Να μην με ξανά πάρουν για ανάκριση. Ας μείνουμε που θα έρθει το καλοκαίρι. Εάν οι πολιτικοί μας φοβήθηκαν τη νέα τάξη πραγμάτων, και το έραψαν και δεν είπαν τίποτα, και πριν ακόμα αποφασίσει ο Εισαγγελέας μας, ένοχος ο Μόρφου να σιωπήσει. Και τι είπαμε; Το αυτονόητο.»

«Οι αρχιερείς οι περισσότεροι είναι στο silence… Σιωπή… Άγιε Μόρφου… μου έκαναν υποδείξεις αυτά δεν λέγονται…  Και τους λέω βλέπονται… (Γέλια)… Είναι γεμάτο το διαδίκτυο….. Εμείς δεν λέμε τίποτα… Τι ωραία… Δεν έμεινε οικογένεια που να μην απειλείται με διαζύγιο, από αυτά που βλέπουν…», πρόσθεσε και συνέχισε.

«Τι σχέση έχει με τον κορωνοϊό αυτό το πράγμα; Έχει… Διότι για να φτάσουμε σε αυτές τις επιδημίες, γιατί τα αίτια των επιδημιών δεν είναι τα μικρόβια τα υλικά τα σωματικά, είναι οι αμαρτίες όλων μας. Επαναλάβω. Οι μαγιές όλων των μορφών, τα αφύσικα σαρκικά αμαρτήματα, εντός και εκτός γάμου, οι εκτρώσεις, οι βλαστήμιες ή αθεΐες που γίνονται επάγγελμα πλέον, που γίνεται νόμος, που διδάσκονται. Πρωτοφανείς πράγματα. Νομίζετε πως αυτά θα μείνουν χωρίς συνέπειες; Και δεν τα φέρνει ο Θεός. Ο θεός θα τα χρησιμοποιήσει για να κάνει θαύματα».

«Το λέω σε σας τους μικρούς παπάδες… Όχι αύριο να σας πουν θα κολλήσουμε που τη θεία κοινωνία… Ο θεός να μας φυλάει… όχι από την αρρώστια αλλά από την ολιγοπιστία και την μικροπιστία. Ο θεός θα χρησιμοποιήσει αυτές τις αρρώστιες για να λύσει προβλήματα, που τώρα φαίνονται σε μας άλυτα. Ένα μόνο θα σας πω… Θα λύσει το μεταναστευτικό μέσα σε αυτά τα προβλήματα. Και θα είναι ικανοποιημένοι όλοι»

πηγή: reporter.com.cy

https://www.youtube.com/watch?v=NQI271S3U1c

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.