1479150845-9173

Ωραία… Ένα PS4 Pro έγινε δικό σας! Με γεια, καλορίζικη, να σας ζήσει, να τη χαίρεστε τη νέα έκδοση του PS4 διότι ακριβώς περί αυτής πρόκειται, μιας νέας έκδοσης του PS4 που θα αναβαθμίσει την εμπειρία που σας προσέφερε μέχρι τώρα η αρχική βερσιόν της κονσόλας. Δεδομένου λοιπόν του ότι παραμένετε κάτοχοι PS4, η όλη εμπειρία θα πρέπει να έχει φυσιολογικά και μία συνέχεια, δεν είναι να ξεκινάτε ξανά απ’ την αρχή.

30225301113_27b294d90a_o

Ευτυχώς για εσάς, η Sony προνόησε και σας δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρετε αυτούσιο το περιεχόμενο του PS4 σας στο καινούριο σας PS4 Pro –όπως συμβαίνει, ας πούμε, με τα iPhone και την Apple. Η όλη διαδικασία είναι απλούστατη, απαιτεί από εσάς ελάχιστες κινήσεις και μέσα σε λίγες ώρες θα έχετε ξεμπερδέψει με πράγματα που υπό άλλες συνθήκες θα σας έπαιρναν μέρες!

Πώς θα γίνει η «δουλειά»

30860902295_895becbd00_o

Ανοίξτε λοιπόν το καινούριο σας PS4 Pro, πηγαίνετε στα Settings”, στο System” και βρείτε την επιλογή Transfer Data from Another PS4”. Βεβαιωθείτε ότι και οι δύο κονσόλες είναι συνδεδεμένες στο ίδιο router και περιμένετε μέχρι το Pro να εντοπίσει το παλιό σας PS4. Θα χρειαστεί να τα συνδέσετε αμφότερα με καλώδιο δικτύου (εναλλακτικά μέσω LAN στο ίδιο router) και να «παίξετε» με το πλήκτρο ενεργοποίησης του PS4 για λόγους επιβεβαίωσης, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που θα εμφανίζονται σταδιακά στην τηλεόρασή σας.

30225300613_bb3988afbd_o

Μόλις η γεφύρωση των δύο κονσολών ολοκληρωθεί, θα ερωτηθείτε σχετικά με το τι επιθυμείτε να μεταφέρετε απ’ τη μία στην άλλη: πρώτα και καλύτερα είναι τα apps (εφαρμογές και παιχνίδια), ακολουθούν τα saves σας, screenshots και βίντεο που έχετε τραβήξει οι ίδιοι, τυχόν themes και, τέλος, οι ρυθμίσεις σας. Φροντίστε απλά να έχετε πραγματοποιήσει συγχρονισμό με το PlayStation Network στην παλιά σας κονσόλα πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία. Επιλέξτε όλα όσα θέλετε να μεταφέρετε (όλα;) και κατόπιν… περιμένετε! Όσο πιο πολλά είναι τα δεδομένα που θα μεταφερθούν στο PS4 Pro σας, τόσο πιο πολλή ώρα θα χρειαστεί. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε πως για περίπου 400 GB δεδομένων, χρειάστηκαν 10 ώρες γεμάτες-γεμάτες, οπότε υπομονή.

30744546222_1acb6bdd07_o

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να ξεκινήσετε τη διαδικασία νωρίς το βραδάκι. Άπαξ και κάνετε τις προαναφερθείσες κινήσεις, δεν απαιτείται τίποτε άλλο από πλευράς σας. Το πρωί που θα ξυπνήσετε, θα είναι σαν να μην αλλάξατε PlayStation ποτέ!