Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaGAMING

Το PlayLink είναι το νέο «ελάτε σπίτι για επιτραπέζια»…

Η νέα σειρά παιχνιδιών απογειώνει τον ομαδικό χαρακτήρα του gaming κι εγγυάται το απόλυτο fun για σας και την παρέα σας, χωρίς να χρειάζονται καν χειριστήρια (φτάνουν τα smartphones σας...).

Tα video games έχουν πάψει προ πολλού να είναι ατομική υπόθεση. Αντίθετα, μπορούν να είναι μια ομαδική εμπειρία και μάλιστα είναι αυτό, το συλλογικό στοιχείο, που έρχεται να δώσει το extra bonus fun στην ανταγωνιστικότητα και το «άγχος της νίκης».

Αν λοιπόν έχετε νιώσει ποτέ την ανάγκη να μοιραστείτε με τους φίλους σας μία υψηλού επιπέδου gaming εμπειρία, η νέα σειρά παιχνιδιών PlayLink του PlayStation είναι σχεδιασμένη στα μέτρα σας. Είναι ο κατάλληλος τρόπος για να διασκεδάσετε με την παρέα σας επιλέγοντας παιχνίδια μέσα από μία τεράστια γκάμα που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες. Από κουίζ και παιχνίδια γνώσεων μέχρι μυστηριώδη θρίλερ που αλλάζουν τελείως την συλλογική gaming εμπειρία, έτσι όπως την ξέραμε μέχρι τώρα.

Το PlayLink διαθέτει πρωτοποριακές λειτουργίες που απογειώνουν το κόνσεπτ του gaming και παράλληλα συνιστούν έναν εντελώς νέο τρόπο διασκέδασης προσαρμοσμένο στα τεχνολογικά πλεονεκτήματα της εποχής. Πλέον, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει το smartphone ή το tablet του για να παίξει με την υπόλοιπη παρέα κατεβάζοντας την εφαρμογή του εκάστοτε Playlink παιχνιδιού.

Αυτό τι σημαίνει;

Τέρμα πια τα χειριστήρια. Τέρμα, δηλαδή, οι περιορισμοί για να παίξει κάποιος. «Καταργούνται» κάνοντας την όλη διαδικασία πιο προσβάσιμη κι εντελώς πιο διασκεδαστική, αφού κανείς δε μένει εκτός παιχνιδιού. Προσφέροντας μια ακόμα επιλογή κατ’ οίκον διασκέδασης: πια δε θα καλείτε τους φίλους σας μόνο «για επιτραπέζια» ή «για ταινία», αλλά θα τους φωνάζετε και «για PlayLink»…

Για παράδειγμα, υπάρχει το παιχνίδι γνώσεων Η Γνώση είναι Δύναμη (Knowledge is Power). Ο χρήστης επιλέγει έναν από τους οκτώ διαθέσιμους χαρακτήρες και βγάζει μια selfie. Στη συνέχεια, θα πρέπει να μπει στην Πυραμίδα της Γνώσης, όπου, μαζί με έως και 5 φίλους του, οφείλει να απαντήσει σε μια μεγάλη ποικιλία θεματικών ερωτήσεων προκειμένου να φτάσει πρώτος στην κορυφή. Επιλέγοντας τον χαρακτήρα που του ταιριάζει και παρακολουθώντας προσεκτικά τις ερωτήσεις του οικοδεσπότη του show στα ελληνικά (το PlayLink προσφέρει μια πλήρως εξελληνισμένη σειρά τίτλων), ανταγωνίζεται με τους φίλους του για να ανέβει στην κορυφή της Πυραμίδας της Γνώσης. Περνά από διάφορες δοκιμασίες στην οθόνη αφής του smartphone, έχει τη δυνατότητα να συνεννοηθεί (εντάξει, να συνωμοτήσει εννοούμε) με τους άλλους διαγωνιζόμενους για να νικήσει τους αντίζηλούς του και να φτάσει στο συναρπαστικό φινάλε απαντώντας σε ερωτήσεις ελληνικού περιεχομένου.

Άλλο ένα παιχνίδι που ξεχωρίζει στην πλατφόρμα του PlayLink είναι το Frantics που μπορεί να προσφέρει άφθονες στιγμές γέλιου. Συγκεκριμένα, περιέχει 15 mini games και δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες που συμμετέχουν να δοκιμαστούν σε μάχες αρένας με φρενήρη δράση αλλά και σε απαιτητικά παιχνίδια στρατηγικής. Φυσικά και ΔΕΝ πρέπει να εμπιστευτούν τον οικοδεσπότη του παιχνιδιού που είναι η Fox, η αλεπού που θα επιχειρήσει να ανατρέψει το παιχνίδι και δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσα στους παίκτες.

Από την άλλη, για τους λάτρεις των θρίλερ, δεν υπάρχει καταλληλότερο παιχνίδι από το Hidden Agenda. Αρχικά, θα πρέπει να αναρωτηθεί κανείς αν θα μπορέσει να διατηρήσει το θάρρος του καθώς κυνηγά τον διαβόητο δολοφόνο Trapper και ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει στην επόμενη, σκοτεινή γωνία. Αυτό το τρομακτικό μυστήριο έχει μία ανατροπή από την πρώτη στιγμή: ανάμεσα στους 5 φίλους ο καθένας έχει να ολοκληρώσει μια διαφορετική αποστολή. Θα αγωνιστούν όλοι προς ένα κοινό σκοπό, ή ο ένας εναντίον του άλλου; Η επιρροή είναι δύναμη άρα κάθε απόφαση ίσως αλλάξει την ιστορία που ξετυλίγεται; Πόσο μακριά θα φτάσει κανείς για να πετύχει το σκοπό του; Οι πάντες θα πρέπει να είναι έτοιμοι για να πάρουν δύσκολες αποφάσεις που θα επηρεάσουν τη συνέχεια της ιστορίας με κάθε απόφαση να είναι καθοριστική.

Επίσης, άλλο ένα διασκεδαστικό, ιδανικό για παρέα παιχνίδι είναι το That’s You. Πρόκειται για ένα άκρως διασκεδαστικό κουίζ, που ρίχνει τους παίκτες στη μάχη με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και αποκαλύπτει τι πραγματικά σκέφτεται ο ένας για τον άλλον. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο παίκτης να βγάλει μία selfie και να ανακαλύψει την τολμηρή πλευρά του σε πάνω από 1.000 χιουμοριστικές ερωτήσεις, τολμηρές προκλήσεις σκίτσων και πολλά άλλα παρόμοια.

Το PlayLink ήρθε για να απογειώσει την εικόνα της κατ’ οίκον διασκέδασης, να περάσει το gaming στην επόμενη πίστα ενισχύοντας τον συλλογικό του χαρακτήρα. Μπορεί να είναι μια καλη αφορμή για να βλέπουμε τους φίλους που λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων «έχουμε χαθεί», μπορεί να αποτελέσει αιτία να ξαναβρεθούμε π.χ. με «τα παιδιά από την σχολή» αναβιώνοντας τις αξέχαστες στιγμές των φοιτητικών σπιτιών/εστιών, μπορεί ακόμα και να είναι η οικογενειακή δραστηριότητα που ακολουθεί κάθε επιστροφή στο «πατρικό» για το κυριακάτικο τραπέζι. Με απλά λόγια, το PlayLink ήρθε για να μας δώσει μια ακόμα αφορμή να μαζευόμαστε και να γελάμε…

https://www.youtube.com/watch?v=LL8yA9qRPO0&feature=youtu.be

Το PlayLink διατίθεται στην ελληνική αγορά  από τις 22 Μαρτίου
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.