Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ

Είστε έτοιμοι για το μεγάλο πάρτυ του KORA στο λιλιπούτειο Mosaiko Bar;

Ο ανερχόμενος Καναδός dj καταλαμβάνει τα decks του αγαπημένου μπαρ στη Γλυφάδα την Παρασκευή 13 Ιουλίου παντρεύοντας μυστήρια ηχοχρώματα του χθες και του σήμερα.

Οι ζέστες έχουν σφίξει για τα καλά και όσοι δεν έχετε εγκαταλείψει ακόμη την πόλη για κάποιον ειδυλλιακό προορισμό δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε μιας και ακόμη γίνονται πολλά και ενδιαφέροντα στην Αθήνα. Κι επειδή το καλοκαίρι σημαίνει για τους περισσότερους (και) δυνατά χορευτικά πάρτυ με συνοδεία δροσερών ποτών, το Mosaiko Bar στην απόλυτα καλοκαιρινή Γλυφάδα φροντίζει ακριβώς γι’ αυτό, στήνοντας ένα ακόμη άχαστο πάρτυ.

Έτσι την Παρασκευή 13 Ιουλίου στρώνει το κόκκινο χαλί για τον ΚORA που επισκέπτεται για πρώτη φορά τα μέρη μας για να αποδείξει γιατί είναι ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα ονόματα της electro. Ο νεοεμφανιζόμενος Καναδός παραγωγός δεν έχει καταφέρει και λίγα: με το “Ovo” κέρδισε τα εύσημα στο περσινό Burning Man ενώ τον θαυμασμό τους γι’ αυτόν έχουν δείξει οι Hernan Cattaneo, Acid Pauli, Sasha και ΥοκοΟ. To Dj Mag, δε, επαίνεσε τα “Fragile” και “Om Namah”.

https://www.youtube.com/watch?v=m1HISVu3Yqc

Φυσικά και όλο αυτό σούσουρο γύρω από το όνομά του δεν προκαλεί εντύπωση, μιας και μπλέκει περίτεχνα μυστήριους ήχους του χθες και του σήμερα. Έχοντας ως βάση τον πάντα επικαιροποιημένο σίγχρονο electro ήχο, ο KORA τον μπολιάζει περίτεχνα με στοιχεία από το παρελθόν, κυρίως tribal και προκαλεί «μουδιάσματα συνειδητότητας» που σίγουρα δεν θα σας περάσουν αδιάφορα.

Πριν όμως παρουσιάζει το ιδιαίτερο dj set του στο Mosaiko Bar, θα φροντίσουν να προθερμάνουν το έδαφος η με πολυάριθμες συνεργασίες Marsha και η dj Fo, μία από τις μακροβιότερες dj της Αθήνας.  

Εσείς θα λείπετε;

Mosaiko presents KORA with Marsha & Fo
Παρασκευή 13 Ιουλίου 
Είσοδος Ελεύθερη
Mosaiko Cocktail Bar, Λαοδίκης 30, Γλυφάδα
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.