Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ

Η αλεπού κι αν κρύβεται, προβάλλει την ουρά της σ’ ένα μεγάλο πάρτι με 3 stages

O ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ ετοιμάζει ένα πάρτι που δε θα ξεχάσεις ποτέ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις την αλεπού, την Πέμπτη 20 Ιουνίου.

Η αλεπού του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ μπορεί να μας αναστάτωσε ξανά κλέβοντας τα μήλα, αλλά στην πραγματικότητα θέλει να παίξει και όχι να χορτάσει μόνη της.

Ποιο είναι το παιχνίδι της; Μας καλεί να ανακαλύψουμε αυτό που ετοιμάζει και να πιούμε όλοι μαζί παρέα ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ. Πού; Μα στο απίθανο τριπλό -ναι τριπλό- massive street party του σε τρία πάρκινγκ, στη συμβολή των οδών Βουτάδων και Ιεροφαντών, πίσω από την Τεχνόπολη στο Γκάζι. Τρία πάρκινγκ, τρία stages, τριπλό fun, παρέα με τον ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ!

Στο πρώτο stage αρχικά θα παίζει ο DJ  STIGMA και μαζί θα είναι οι freestyle dancers Unity Vybz powered by Breakin’ Bad που  θα αναλάβουν να μας ζεστάνουν, ενώ στο main act θα κινηθούμε δυναμικά σε hip-hop ρυθμούς με μια μεγάλη live συναυλία από τον Μικρό Κλέφτη! Όλα αυτά συνδυάζονται άψογα με παγωμένο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ.

Στο δεύτερο stage ακολουθούμε όλοι την αλεπού σε πιο artistic μονοπάτια και performance από Graffiti artist που θα μας συναρπάσει με φανταστικά και πρωτότυπα σχέδια. Πιο δίπλα θα μας περιμένει ένα station από τους PIY Silkscreen για να τυπώσουμε t-shirt με τα πιο cool σχέδια από τους Dark Side Tattoo Society. Φανταστείτε ποιο θα είναι το δικό μας σχέδιο. Μια άτακτη αλεπού που ξέρει να παρτάρει μέχρι  τελικής πτώσεως. 

To τρίτο stage είναι για πιο «σινεφίλ» τύπους, γιατί εκεί θα υπάρχει το BIG SCREEN LOUNGE, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με καθίσματα και παλέτες για να αράξουμε παρέα με έναν ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ και να παρακολουθήσουμε projections με tricks και γενικό footage από extreme sports ομάδες που θα έχουμε μαζί μας (Taken-BMX, Slut-Boardshop).

Φυσικά δεν θα μείνουμε μόνο στα stunts επί της οθόνης, αλλά θα τα δούμε live γιατί παράλληλα με τα events θα υπάρχουν trick ramps, indo boards, activations και fun games όπου θα κάνουν stunt και θα μας ανοίξουν την όρεξη για ακόμη περισσότερο παγωμένο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ!

Γι’ αυτό, μην το σκέφτεσαι πολύ. Την Πέμπτη 20/6 σκάσ’ το από τα ίδια και έλα στο Γκάζι, στην τριπλή παρτάρα του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ στις 8.30 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις την αλεπού και είσαι έτοιμος για το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού.

#FOLLOWTHEFOX

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.