Το Yupiyaya αφού προσέφερε αξέχαστες στιγμές επί δύο συναπτά καλοκαίρια, επιστρέφει στο Βeach Βar Κέδρος στην ομώνυμη παραλία της ∆ονούσας για τρεις μέρες και νύχτες, Παρασκευή 14 με Κυριακή 16 Ιουνίου, με σκοπό να πλημμυρίσει τον Αιγαιοπελαγίτικο ουρανό ήχους Balearic, Disco, Electronica, Folk, Oriental, Afro, Funk, Jazz, Dub, Cosmic, Electro, House και άλλα πολλά και όμορφα.

Πάνω στον καμβά της μικρής πλην γοητευτικής και φιλόξενης ∆ονούσας, κάποιοι εκ των κορυφαίων DJs του εγχώριου στερεώματος συντροφιά με εκλεκτές ζωντανές εμφανίσεις, θα ζωγραφίσουν με τις μελωδίες τους τον Αιγαιοπελαγίτικο ουρανό προσφέροντας εξαιρετική ευκαιρία για μια ιδανική πρώτη θερινή απόδραση μακριά από την πόλη.

Συνεχίζοντας την παράδοση, το Yupiyaya ακόμα μια φορά θα θέσει ψηλά τον πήχη για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, κάνοντας τους τυχερούς που πρόκειται να το απολαύσουν ν’ ανυπομονούν για το επόμενο.

Ζωντανές εμφανίσεις:

Afrodyssey Orchestra, Kill Emil, Melentini, Sissi Rada

DJs:

Chevy , Clubkid , Express Skopelitis, Fantasy, Hara Katsiki, Mr. Z , Pan, Teranga Beat, Street Outdoors Soundsystem 

Πατήστε το play, ακούστε τη μουσική, νιώστε αυτό πρέπει και προετοιμαστείτε κατάλληλα για το πιο εκλέκτικ τριήμερο του καλοκαιριού! 

Afrodyssey Orchestra

Kill Emil

Melentini

Sissi Rada

Mr. Z

Clubkid

Teranga Beat

Express Skopelitis 

Street Outdoors Soundsystem 

Chevy

Pan

Fantasy

Hara Katsiki