Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ATHENS COCKTAILS

BIG SPOON Presents “Summer Breeze” Cocktail

Τα μπαρ της Αθήνας προτείνουν τα αγαπημένα τους cocktail.
Επιμέλεια: Απέργης Γιώργος
Φωτογραφία: Άγγελος Τσαπ.
Υποστήριξη: Bar Supply

Big Spoon.  Ένα all day bar στην Αγία Παρασκευή που ήρθε για να μείνει. Εδώ και 3,5 χρόνια -αδερφάκι του White Spoon στο Χολαργό- έχει δημιουργήσει το δικό του κοινό στην Αγία Παρασκευή. Προσφάτως ανακαινίστηκε και πλέον θυμίζει bar βγαλμένο από περιοδικά! Τα νέα υλικά που το διακρίνουν είναι η ψάθα, το bamboo και τα πολλά φυτά.

Στο Big Spoon ξεκινάς από το πρωί με το καθιερωμένο πλέον brunch και καφέ από την εταιρεία TAF. Συνεχίζεις με μπίρα και κρασιά από όλο τον κόσμο ενώ στην δροσερή αυλή του μπορείς να δοκιμάσεις signature ή classic cocktails, από μια μεγάλη ποικιλία επιλογών του καταλόγου. Εξίσου προτείνουμε και ποτό στο επιβλητικό του με σύγχρονο design Bar του σε συνδυασμό με αγαπημένες Funky, Soul, Rock και όχι μόνο μουσικές, επιλεγμένες από τους resident djs που γεμίζουν καθημερινά με χρώμα και κέφι τις βραδιές στην Αγία Παρασκευή.

Λίγα λόγια από τον bartender Γιώργο Κωστό: «Το συναίσθημα του να ανακαλύπτεις μια γεύση για πρώτη φορά, αυτό είναι το μότο μας στο Big Spoon. Να ανακαλύπτουμε νέες γεύσεις και να ταξιδεύουμε τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους! Αυτός είναι ο λόγος που μου αρέσει αυτό που κάνουμε!».

ΤΟ COCKTAIL: ” Summer Breeze ”  

Συνταγή  

45ml beefeater

15ml mezcal vida

10ml cucumber

20ml fresh lemon

10ml elderflower syrup

10 ml chili syrup

2 dash cardamom bitters

Garnish: cucumber, chili strings, pink pepper

Glass: old fashioned

BIG SPOON Αγίου Ιωάννου 65, Αγία Παρασκευή, Τηλ . 210 6019405 Facebook:  https://www.facebook.com/Big-Spoon-1544125712489690/
Bar Supply – Εξειδικευμένη τροφοδοσία Cocktail Bars Facebook: https://www.facebook.com/barsupply.gr
POP TODAY
ΙΣΤΟΡΙΕΣ
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.