Τα Athens Cocktails, τα οποία μετράνε ήδη 4 χρόνια παρουσίας στον χώρο, βρέθηκαν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο Rabbithole στο κέντρο της Αθήνας για ένα μοναδικό Cocktail Party.

Το Rabbithole είναι ένα δραστήριο all day bar εμπνευσμένο από την “Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων”. Καλά κρυμμένο στη στοά της οδού Λέκκα με ένα πανέμορφο αίθριο, μια ανάσα απ’την Πλατεία Συντάγματος.

Εμπνευσμένα cocktails έχοντας επιρροές από την “Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων” δανείζονται ονόματα από τον διαχρονικό μύθο της, όπως για παράδειγμα είναι το White Rabbit, το Alice, το Wonderland, το March Hare και το Caterpillar. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν και να γευτούν από τα ιδιαίτερα cocktails του bar, τα οποία είχαν επιμεληθεί οι καταξιωμένοι Bartenders του χώρου.

Ταυτόχρονα με το πάρτι διοργανώθηκε και bazaar με ομώνυμα ελληνικά brands ρούχων και κοσμημάτων προσφέροντας στους παρευρισκόμενους ένα φθινοπωρινό Shopping Mood παρέα με τα 24 Goat, Material Fuzz, G2BG, Something Handmade και Dora Mibow.

Στα decks  ήταν ο DJK a/k/a Zegas προσφέροντας στον κόσμο μία ξεχωριστή βραδιά. Eνημερωθείτε στις σελίδες των Athens Cocktails στο Facebook και στο Instagram, καθώς και στην ομώνυμη στήλη τους στην Popaganda για τα επόμενα μοναδικά Athens Cocktails πάρτι που θα ακολουθήσουν!

RABBITHOLE

Λέκκα 12, Αθήνα Tηλ: 210 3222559

Facebook: https://www.facebook.com/rabbithole.athens/

Athens Cocktails

Facebook: https://www.facebook.com/athenscocktails1/