Τα Athens Cocktails, τα οποία μετράνε ήδη 4 χρόνια παρουσίας στον χώρο, βρέθηκαν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στο Handlebar στου Ψυρρή, για ένα μοναδικό Cocktail Party με Brunch σε κυριακάτικο χαλαρωτικό mood!

Η οδός Μελανθίου στου Ψυρρή, από τις αρχές του 2011, είναι ένας κοινός τόπος συνάντησης αστικών ποδηλάτων για ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών πάνω στο ποδήλατο και όχι μόνο. Το Handlebar πήρε σάρκα και οστά τον Σεπτέμβριο του 2013 με σκοπό να δημιουργήσει ένα στέκι με άξονα την ποδηλασία στο κέντρο της Αθήνας και τιμές προσιτές σε όλους. Φέτος τον Μάιο ανακαινίστηκε πλήρως και επεκτάθηκε, δημιουργώντας έναν μεγαλύτερο χώρο, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία στους θαμώνες του για καινούριες εμπειρίες. Στο Handlebar θα βρεις ένα είδος κουζίνας με ξεχωριστά πιάτα, premium καφέ και πάνω από 10 κωδικούς μπύρας για όλες τις απαιτήσεις. Επίσης, στο κατάστημα υπάρχουν εργαλεία για να επισκευάσεις μόνος σου το ποδήλατό σου, όταν οι γείτονές μας VCA είναι κλειστοί.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν και να γευτούν από μία ποικιλία από Bloody Mary Cocktails, φτιαγμένα με το «Peter’s Bloody Mary Mix», ένα αναζωγονητικό και δροσιστικό μείγμα χυμού τομάτας, φρέσκων λαχανικών, εσπεριδοειδών και μπαχαρικών με πλούσια φρουτώδη αίσθηση και μοναδική γεύση, προσφέροντας μία ανεπανάληπτη εμπειρία Unami! Ταυτόχρονα όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ποιοτική Brunch πρόταση, ένα πρωϊνό-μεσημεριανό γεύμα, ιδανικό για τις Κυριακές, το οποίο πρόσφερε μια μοναδική ευκαιρία για χαλάρωση και νέες γευστικές περιπέτειες.

Στα decks ήταν ο Noetic Curve παίζοντας ένα σετ αποκλειστικά με βινύλια, δημιουργώντας στον κόσμο μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

The Handlebar
Μελανθίου 8, Αθήνα – Ψυρρή
Tηλ: 21 1409 3002
Facebook: https://www.facebook.com/TheHandlebarAthens/
Athens Cocktails
Facebook: https://www.facebook.com/athenscocktails1/