Το group γυρίζει σελίδα. Αφήνει πίσω την έως πρόσφατα ονομασία του (Devotion ή D3VoTioN!) και ως TILL DEVOTION FADES, πλέον, αναδεικνύει την ωρίμανσή του με την κυκλοφορία του debut E.P. του (ο τίτλος του θα ανακοινωθεί σύντομα) από το label του PMProom.

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ, στο KooKoo (ΙΑΚΧΟΥ 17, ΓΚΑΖΙ), οι TILL DEVOTION FADES θα παρουσιάσουν το υλικό του E.P. , κομμάτια από το προγραμματισμένο για τις αρχές του 2016 full length album τους και ορισμένα χαρακτηριστικά των επιρροών τους covers, και θα μοιραστούν τα όνειρά τους με παλαιούς και νέους φίλους.

Το πολυαναμενόμενο gig θα πλαισιώσουν ορισμένες εξαιρετικές στο είδος τους μπάντες: οι Dream Aurelia, οι BlackRazor, οι Sensorium Abyss και οι TripNote.

Μοναδικές στο είδος τους και την οπτική τους, οι TILL DEVOTION FADES αποτελούν το underground μυστικό που διαδίδεται με ταχύτητα φωτός μεταξύ όλων όσων αναζητούν το καινούριο στο rock σύμπαν.

Συγκρότημα με εκρηκτικότητα και πληθώρα συναισθημάτων στις live εμφανίσεις τους, συνδυάζουν alternative / nu-rock / core / progressive στοιχεία, και ξεχωρίζουν παρά το νεαρό της ηλικίας τους για τη συνθετική τους δεινότητα και την ενέργεια που εξαπολύουν από το stage.

Afisa-low
 

ΕΝΑΡΞΗ 20:00
ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ευρώ