Σκορπιός

Το 2022 ήταν έντονο κάποιες φορές και ειδικά προς το τέλος του με τη δύσκολη έκλειψη στο ζώδιό σου. Ο Δεκέμβριος όμως έρχεται για να σε ανταμείψει και για να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα με περισσότερη θετικότητα. Η πανσέληνος στις 8 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου και πιθανώς ολοκληρώνει μια οικονομική συμφωνία. Ένα θέμα που αφορά κοινά οικονομικά επίσης φαίνεται ότι μπαίνει σε καλό δρόμο. Από την άλλη είναι και μια πανσέληνος που έχει να κάνει με μια συναισθηματική σχέση και δείχνει οικειότητα και αγάπη.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 9 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου και θα σου δώσει κάποιες ανάσες σε αυτόν τον πονεμένο για κάποιους τομέα. Από τις 9 που θα βρίσκεται στον Αιγόκερω θα έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο και θα κάνεις νέες και πιθανότατα συναισθηματικές γνωριμίες. Ο οίκος αυτός, της επικοινωνίας, των γνωριμιών και της κοινωνικής σου ζωής θα ευνοηθεί ιδιαίτερα και με τη νέα Σελήνη στις 23 που θα φέρει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα μέχρι το τέλος του μήνα.

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας θα μετακινηθεί στις 20 από τους Ιχθύς στον Κριό, τον έκτο οίκο σου δηλαδή. Πλέον θα ευνοείται η εργασία για πολύ μεγάλο διάστημα οπότε αν σε έχει απασχολήσει αυτός το τομέας δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Αρκεί κι εσύ να δώσεις τον καλύτερο και πιο επαγγελματικό σου εαυτό.

Στην επόμενη σελίδα: ο Τοξότης