Ταύρος

Λοιπόν, Ταύρε, η δύσκολη αυτή χρονιά έρχεται στο τέλος της και καλό θα ήταν να ετοιμαστείς για τη νέα χρονιά που είναι συναρπαστική. Προς το παρόν φαίνεται ότι κάτι γίνεται και τακτοποιούνται τα οικονομικά σου αφού με την πανσέληνο στις 8 οργανώνεσαι και ίσως οριστικοποιείς μια συμφωνία. Αυτό το διάστημα διευρύνονται και οι ορίζοντές σου (αυτό είναι και το κυρίως θέμα τον Δεκέμβριο), λόγω διάφορων εμπειριών όπως είναι τα ταξίδια και οι σπουδές, αλλά ίσως και λόγω κάποιας σημαντικής γνωριμίας που αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, της αφθονίας και της ευημερίας, θα βρίσκεται από τις 20 στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση, την ψυχολογική σου κατάσταση και την ψυχολογική σου εξέλιξη. Η πορεία του σε αυτόν τον οίκο σε ισχυροποιεί όσο δεν φαντάζεσαι προς το παρόν.

Η νέα Σελήνη στις 23 μπορεί να φέρει μέχρι το τέλος του μήνα εξελίξεις σε θέματα σπουδών και ταξιδιών. Το σίγουρο είναι ότι η χρονιά που θα ακολουθήσει θα σε μεταμορφώσει, πολύ απλά επειδή θα αποφασίσεις να εξελιχτείς και να πάρεις τον δρόμο που εσύ επιθυμείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Στην επόμενη σελίδα: oι Δίδυμοι