Τοξότης

Το 2022 ήταν κάποιες φορές αρκετά πιεστικό, αλλά έρχεται στο τέλος του με τον Δεκέμβριο να φέρνει τα πρώτα σημάδια θετικών αλλαγών. Η πανσέληνος στις 8 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου και αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Είναι πιθανό να ξεκινάει κάτι νέο αυτό το διάστημα και ακόμα πιθανότερο να αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι με διαφορετικό τρόπο το σχετίζεσθαι γενικότερα.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 9 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε ευνοεί με κάθε τρόπο και σε όλους τους τομείς. Από τις 9 και μετά όμως θα δώσει έμφαση στα οικονομικά σου. Ο τομέας αυτός θα έχει και τις καλύτερες εξελίξεις, όχι μόνο λόγω της νέας θέσης της Αφροδίτης, αλλά και επειδή στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και μια σημαντική νέα Σελήνη στις 23. Και νέα Σελήνη σημαίνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα για αρκετές μέρες μετά την πραγματοποίησή της.

Ο Δίας, κυβερνήτης σου και πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας, θα εγκατασταθεί πλέον για πολλούς μήνες στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας. Η χρονιά που θα ακολουθήσει θα έχει συναρπαστικές εξελίξεις όπως θα αρχίσεις σύντομα να διαπιστώνεις.

Στην επόμενη σελίδα: ο Αιγόκερως