Ζυγός

Το έντονο και κάπως περίεργο 2022 έρχεται στο τέλος του με έναν πολύ καλό Δεκέμβριο. Η πανσέληνος στις 8 κλείνει ένα θέμα που αφορά ένα ταξίδι, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή μια νομική υπόθεση και φαίνεται ότι ξεκινάει ένας νέος και θετικός κύκλος.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 8 θα ευνοεί την επικοινωνία και τις αισθηματικές γνωριμίες, και από τις 9 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου. Αυτό σημαίνει ότι η έμφαση θα δίνεται στο σπίτι και η συναισθηματική τροφοδοσία θα έρχεται από τους δικούς σου ανθρώπους, την οικογένεια που έχεις ή και που επιλέγεις να έχεις. Γενικότερα αυτό το διάστημα θα δοθεί έμφαση σε αυτούς τους τομείς καθώς και στις στενές προσωπικές σου σχέσεις, από τις οποίες θα αντλείς δύναμη.

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της επέκτασης, φέρνει καλά νέα από τις 20. Μετακινείται στο απέναντί σου ζώδιο που συμβολίζει τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Για πολλούς μήνες η εύνοια σε αυτούς τους τομείς θα είναι κάποιες φορές απίστευτη. Βέβαια χρειάζεται και προσοχή στους ανταγωνιστές. Ο Δίας μεγεθύνει ό, τι ακουμπάει, και ο έβδομος οίκος αφορά και αυτούς.

Στην επόμενη σελίδα: ο Σκορπιός