Αιγόκερως

Το 2022 ήταν μια έντονη χρονιά και κάποιες φορές πιεστική, η οποία όμως έρχεται στο τέλος της και ήδη από τον Δεκέμβριο αρχίζει να φαίνεται ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη. Η πανσέληνος στις 8 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία και στις πιθανότητες είναι να ολοκληρώνεις ένα πρότζεκτ με επιτυχία. Η καθημερινότητά σου οργανώνεται καλύτερα και ο δρόμος προς έναν στόχο σου γίνεται περισσότερο σαφής.

Η Αφροδίτη από τις 9 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτός είναι ο ένας λόγος για τον οποίο αυτός είναι ο μήνας σου. Όλοι οι τομείς θα ευνοούνται από τον πλανήτη της αρμονίας και της αγάπης, αλλά κυρίως ο συναισθηματικός και ο οικονομικός. Στο ζώδιό σου όμως θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη στις 23, η οποία θα σε ανανεώσει συνολικά και θα φέρει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα κατά το δεκαήμερο που θα ακολουθήσει.

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της επέκτασης από τις 20 θα βρίσκεται πλέον στον Κριό και θα στηρίζει κάθε εγχείρημά σου που αφορά την οικογένεια, το σπίτι και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις.

Στην επόμενη σελίδα: ο Υδροχόος