Κριός

Τι χρονιά και αυτή που αφήνεις πίσω Κριέ. Όμως φαίνεται ότι ξεκινάει από αυτόν τον μήνα κιόλας μια νέα περίοδος για σένα λαμπρή και αισιόδοξη. Η πανσέληνος στις 8 οριστικοποιεί μια συμφωνία ή συνεργασία ή αυτές τις μέρες γίνεται μια νέα γνωριμία που φαίνεται ότι έχει καλές προοπτικές.

Γενικότερα ο επαγγελματικός τομέας θα έχει τις πρώτες εξελίξεις τον Δεκέμβριο, με την Αφροδίτη από τις 9 να περνάει στον δέκατο οίκο σου της καριέρας και του κύρους. Κάποια πράγματα τα οργανώνεις, κάποιες ευκαιρίες έρχονται, πάντως η κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται ότι βελτιώνεται αρκετά. Και ακόμη έχεις πολλά να περιμένεις.

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, της αφθονίας και της ευημερίας θα βρίσκεται από τις 20 στο ζώδιό σου, για αρκετούς μήνες πλέον. Αυτό σημαίνει ότι γενικά η τύχη θα είναι μαζί σου και ότι αυτή τη χρονιά μπορείς να περιμένεις τα καλύτερα. Άρχισε να κάνεις σχέδια λοιπόν.

Η νέα Σελήνη στις 23 είναι μια ένδειξη ότι η δουλειά θα αρχίσει να έχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον. Μέχρι το τέλος του μήνα αυτός ο τομέας θα ανανεωθεί ή θα έρθει μια νέα ευκαιρία που θα αξίζει να αξιοποιήσεις.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος