Ιχθύες

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας αρκετά διαφορετικός, σε σχέση τουλάχιστον με τους δύο προηγούμενους που ήταν εξαιρετικά πολύπλοκοι με τις τρεις εκλείψεις και τους ανάδρομους. Είναι η στιγμή που πολλά πράγματα μπαίνουν κάπως αυτόματα στη θέση τους και κατά την οποία αρχίζεις να βλέπεις ότι έχουν λυθεί πολλά, τουλάχιστον εσωτερικά θέματα που αφορούν ανασφάλειες, διλήμματα και αμφιβολίες.

Η πανσέληνος στις 3 ολοκληρώνει μια περίοδο αναστάτωσης και σου δίνει την ευκαιρία να απαλλαγείς από περιττές σκέψεις, από δύσκολα συναισθήματα και τοξικές καταστάσεις. Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου και αυτό είναι κάτι που δίνει μια έντονα συναισθηματική και ερωτική χροιά στον μήνα.

Είναι μια περίοδος που μπορεί να σε φέρει περισσότερο κοντά σε έναν άνθρωπο και να δημιουργηθεί μια νέα σχέση. Αυτό, εκτός από την Αφροδίτη, το λέει και η νέα Σελήνη στις 19 που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και που αποτελεί ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα αυτοί οι τομείς ανανεώνονται με κάποιον τρόπο. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12