Τοξότης

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που δεν έχει καμία σχέση με τους δύο προηγούμενους και την πολυπλοκότητα των εκλείψεων και των ανάδρομων που είχαν πέσει μαζί. Πλέον βρίσκεσαι σε μια περίοδο κατά την οποία μπορείς να χαλαρώσεις περισσότερο και να μπουν πολλά πράγματα σε σειρά και μέσα σου και σε πρακτικό επίπεδο Η πανσέληνος στις 3 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που αφορά την επικοινωνία, τις συμφωνίες, τις νέες γνωριμίες και την κοινωνική σου ζωή.

Μπορεί δηλαδή να ολοκληρώνεται μια συμφωνία ή να εδραιώνεται μια γνωριμία και αυτό να έχει θετικά αποτελέσματα στη διάθεσή σου.

Μέχρι τις 7 μάλιστα η Αφροδίτη θα επηρεάζει τα συναισθηματικά και τις συνεργασίες. Από τις 7 και μετά που θα βρίσκεται στον Καρκίνο, η ερωτική σου ζωή αποκτά ένταση και ενδιαφέρον αλλά ευνοούνται και οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους. Η νέα Σελήνη στις 19 μπορεί να σε βρίσκει να ταξιδεύεις, όπως και να έχει πάντως, μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να έρθουν ευκαιρίες να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και τον τρόπο σκέψης σου και να έρθεις περισσότερο κοντά σε έναν στόχο σου.

Στην επόμενη σελίδα: ο Αιγόκερως