Λέων

Το καλοκαίρι μέχρι τώρα ήταν αρκετά πολύπλοκο και με θεαματικές αλλαγές κάποιες φορές. Όμως ακόμη και αν αγχώθηκες με τις εκλείψεις και ακόμη και αν κάποια πράγματα φαινόντουσαν να πηγαίνουν προς τα πίσω με τους ανάδρομους, καταλαβαίνεις σταδιακά ότι τελικά προχώρησες και ότι έγιναν κάποια σημαντικά πράγματα – ακόμη και αν φαινομενικά είναι λίγα, είναι σημαντικά. Ο Αύγουστος είναι περισσότερο χαλαρός και επιβραβευτικός για όσα πέρασες μέχρι τώρα.

Η πανσέληνος στις 3 πραγματοποιείται στον οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και μπορεί να εδραιώνει μια σχέση, επαγγελματική ή συναισθηματική. Να της δίνει μορφή δηλαδή, από εκεί που δεν ήταν πολύ διευκρινισμένη. Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου, επίσης. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνεις σε μια καλύτερη ψυχολογική φάση και ότι έρχεσαι περισσότερο σε επαφή με τα συναισθήματά σου.

Επίσης, νιώθεις καλύτερα, απαλλάσσεσαι από πολλά βάρη, αρνητικές σκέψεις και ανασφάλειες. Στις 19 η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου είναι η απόλυτα ανανεωτική κίνηση για σένα. Μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να ξεκινήσεις κάτι νέο ή να αξιοποιήσεις ευκαιρίες για να βελτιώσεις έναν τομέα.

Στην επόμενη σελίδα: ο Παρθένος