Σκορπιός

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που δεν έχει καμία σχέση με τους προηγούμενους δύο και τις πολύπλοκες εκλείψεις τους και τους ανάδρομους που κάπως σε πίεσαν, αλλά παρ’ όλα αυτά σε κινητοποίησαν και σταδιακά οδηγείσαι προς τον στόχο σου. Αυτόν τον μήνα θα κάνεις προφανώς τον απολογισμό σου και θα γίνουν οι απαραίτητες “ζυμώσεις” ώστε να επεξεργαστείς όλες τις πληροφορίες που έχεις και να τις αξιοποιήσεις.

Η πανσέληνος στις 3 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που αφορά το σπίτι και την οικογένεια και φαίνεται ότι παίρνεις κάποιες αποφάσεις σχετικά με αυτόν τον τομέα ή ότι κάνεις μια σημαντική αλλαγή, όπως μια μετακόμιση.

Από τις 7 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που αφορά τους στόχους, τα ταξίδια και τις σπουδές, και γενικότερα την αλλαγή οπτικής γωνίας. Ο τρόπος που βλέπεις κάποια πράγματα μπορεί να αλλάξει και αυτό να προκύψει από μια εμπειρία ή από τη θετική επιρροή που μπορεί να ασκούν κάποιοι άνθρωποι σε εσένα. Στις 19, στην καταλληλότερη χρονική στιγμή δηλαδή, στη φάση προετοιμασίας για την από Σεπτέμβριο νέα σεζόν, πραγματοποιείται μια νέα Σελήνη που μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα μπορεί να φέρει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου.

Προς το τέλος Αυγούστου, ακόμη και αν είσαι διακοπές, μείνε συντονισμένος με μέιλ και τηλέφωνο.

Στην επόμενη σελίδα: ο Τοξότης