Ζυγός

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που δεν έχει καμία σχέση με τους προηγούμενους καλοκαιρινούς μήνες. Μέχρι τώρα είδαμε αμέσως μετά την καραντίνα μάλιστα, τρεις εκλείψεις, πολλούς ανάδρομους και μετακίνηση του Κρόνου. Όλα αυτά δημιούργησαν μια πολυπλοκότητα και έφεραν πισωγυρίσματα και αλλαγές, όχι απαραίτητα δυσάρεστα, αλλά που μπορεί να σε προβλημάτισαν, να σε κινητοποίησαν και ίσως να σε ξεβόλεψαν.

Έπειτα από όλα αυτά έρχεται η ώρα της επιβράβευσης και πιθανώς της ξεκούρασης. Στις 3 η πανσέληνος μπορεί να ξεκαθαρίζει ένα ερωτικό θέμα ή να σε φέρνει περισσότερο κοντά με έναν άνθρωπο. Στις 7 η Αφροδίτη μετακινείται στον Καρκίνο και εκεί που όλοι κάνουν διακοπές, τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να δείχνουν καλύτερες προοπτικές. Ίσως ετοιμάζεις κάτι για τον Σεπτέμβριο, ένα επίσης πιθανό σενάριο.

Στις 19 η νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σου φέρνει θετικές αλλαγές στην κοινωνική σου ζωή, η οποία αποκτάει ενδιαφέρον και γνωρίζεις νέους ανθρώπους – μέχρι το τέλος του μήνα μπορούν να δημιουργηθούν και νέες σχέσεις.

Στην επόμενη σελίδα: ο Σκορπιός