Κριός

Η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στις 3 στους Διδύμους που σημαίνει ότι η επικοινωνία θα γίνει περισσότερο συναισθηματική και ότι θα έχεις και θα έχουν οι άλλοι μαζί σου, περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση.

Πολύ σημαντικό να μπει το συναισθηματικό στοιχείο στη ζωή σου περισσότερο από ό, τι η σκέψη και η ανάλυση. Προτιμάται δηλαδή αυτή την περίοδο (ίσως κάθε περίοδο βέβαια, αλλά ειδικά τώρα) να αισθάνεσαι τι συμβαίνει και να έχεις επαφή με το σώμα σου παρά να παίρνει συνέχεια στροφές το μυαλό και τελικά να στριφογυρίζει γύρω από τα ίδια και τα ίδια μοτίβα σκέψης.

Η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο επίσης μπορεί να δείχνει ότι κάποιες σχέσεις μπορούν να σταθεροποιηθούν. Στις 4 η σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα δείχνει πολύ θετικές και σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα.

Εξάλλου κάποια προετοιμασία λογικά πρέπει να γινόταν σε αυτόν τον τομέα όλο αυτό το διάστημα. Και η νέα Σελήνη στις 22 είναι σχετική με αυτά, πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου και δείχνει ότι έρχεται ένα διάστημα εξελίξεων στα οικονομικά σου.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος