Τοξότης

Ο μήνας ξεκινάει με τη μετακίνηση της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 3. Οι Δίδυμοι είναι ο έβδομος οίκος σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συναισθηματική σου σχέση ειδικότερα και η θέση της αυτή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή – εξάλλου και η ίδια είναι ο πλανήτης των σχέσεων μεταξύ άλλων.

Την επόμενη μέρα θα σχηματίσει και μια πολύ αρμονική όψη με τον Κρόνο που δείχνει ότι μπορεί να εδραιωθεί μια κατάσταση μεταξύ εσένα και ενός άλλου ατόμου, να επισφραγιστεί μια συνεργασία, να υπάρξει μια σημαντική εξέλιξη στη συμπόρευσή σου με κάποιον άλλον.

Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας και ο Δίας θα συναντηθούν στον οίκο των οικονομικών σου, η σύνοδος αυτή είναι μια από τις σημαντικότερες όψεις της χρονιάς, και αφορά έναν τομέα που σε έχει προβληματίσει αρκετά τα τελευταία χρόνια.

Το πιο πιθανό είναι ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο στα οικονομικά και θα απελευθερωθείς από τα προβλήματα και τους περιορισμούς των τελευταίων χρόνων. Από τις 22, επίσης, και μέχρι το τέλος του μήνα οι ευκαιρίες για ανανέωση και στον επαγγελματικό τομέα θα έχουν ενδιαφέρον και θα σε οδηγήσουν σε μια αξιολόγηση της όλης κατάστασης.

Στην επόμενη σελίδα: ο Αιγόκερως