Ιχθύες

Η Αφροδίτη από τις 3 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με τις ρίζες σου, το σπίτι, την οικογένεια, τα σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου και την αίσθηση ασφάλειας και θα παραμείνει σε αυτό το σημείο αρκετό διάστημα ώστε να προλάβεις να κάνεις αυτά που θέλεις και σχετίζονται με αυτούς τους τομείς.

Η όψη της με τον Κρόνο στις 4 λειτουργεί σταθεροποιητικά, αν και έχει να κάνει περισσότερο με κάτι εσωτερικό, ίσως να σταθεροποιείται η διάθεσή σου, έπειτα από μια περίοδο προσαρμογής.

Την ίδια μέρα έρχεται και μια από τις πιο σημαντικές όψεις της χρονιάς, που είναι η σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα. Φιλίες γίνονται πιο ξεκάθαρες, έρχονται πρόσωπα στη ζωή σου που μπορεί να σε επηρεάσουν και να συμβάλλουν στην εξέλιξή σου ή αποχωρίζεσαι  πρόσωπα με τα οποία μπορεί πλέον να μην υπάρχει κοινό όραμα. Ίσως επανεξετάζεις και τη θέση σου στις σχέσεις που έχεις, κάτι που μπορεί να αποδειχτεί πολύ ωφέλιμο στην πορεία.

Η νέα Σελήνη στις 22 σε ανανεώνει και μέχρι το τέλος του μήνα η επικοινωνία μπορεί να αλλάξει και κατ’ αυτόν τον τρόπο να γίνουν επιδιορθωτικές κινήσεις όπου αυτό είναι απαραίτητο. 

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12