Υδροχόος

Η Αφροδίτη από τις 3 θα επηρεάζει έναν τομέα που της ταιριάζει, τον έρωτα και τις δημιουργικές σου τάσεις, και θα παραμείνει εκεί αρκετούς μήνες για να προλάβουν να γίνουν κάποιες θετικές αλλαγές σε αυτόν τον τομέα.

Η όψη της με τον Κρόνο στις 4 λειτουργεί σταθεροποιητικά και είναι εξαιρετικά αρμονική – ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σου παρεμπιπτόντως και βάζει μια τάξη στο χάος, και φυσικά μπορεί να βάλει μια τάξη ακόμη και στην ερωτική σου ζωή. Βέβαια, ο πέμπτος οίκος στον οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη αφορά και τη δημιουργικότητα και τα παιδιά σου ή τα σχέδιά σου να αποκτήσεις παιδιά.

Επίσης, στις 4 η σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές της χρονιάς και μπορεί να φέρει μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο που σκέφτεσαι και βλέπεις την πραγματικότητα.

Είναι λογικό αυτή την περίοδο να έρχονται στην επιφάνεια σκέψεις και συναισθήματα που χρειάζονται επεξεργασία, μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία όμως πρέπει να είσαι σύμμαχος με τον εαυτό σου. Η νέα Σελήνη στις 22 είναι μια ένδειξη ότι ξεκινάει κάτι νέο στον τομέα που αφορά το σπίτι και την οικογένεια, ακόμη και ο τρόπος επικοινωνίας στις στενές προσωπικές σου σχέσεις μπορεί να διαφοροποιηθεί και να γίνει περισσότερο συναισθηματικός και ουσιαστικός. 

Στην τελευταία σελίδα: οι Ιχθύες