ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΚΑ

F(uck me like a human)

ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΚΑ: Η Λίνα Ρόκου γράφει μια ερωτική ιστορία καλοκαιρινών διακοπών βγαλμένη από ένα άλλο σύμπαν.
Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή
ΣΤΗΛΗ
ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΚΑ
H Λίνα Ρόκου μαρτυρά όσα λέγονται μεταξύ 3ου και 4ου ποτού.

Ήταν η έκτη ημέρα των διακοπών της. Μετά το μεσημεριανό μπάνιο ξάπλωσε στα δροσερά, λευκά σεντόνια και τα νότισε με τις σταγόνες νερού που ακόμη έσταζαν από τις άκρες των μαλλιών και τις ρώγες της. Τεντώθηκε, ρίγησε, τρίφτηκε πάνω στο απαλό ύφασμα. Ήταν το πρώτο απόγευμα που αυτό δεν της έφτανε. Σκέφτηκε ότι είχε έρθει η ώρα. Έριξε μια ματιά στη λίστα. Δύο κουκούλια βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο. Τσέκαρε υπηρεσίες και βαθμολογίες· τις βρήκε ικανοποιητικές. Το ένα ονομαζόταν humandonisme, το άλλο F. Προτίμησε το δεύτερο, της άρεσε η λιτή ονομασία του. Την πήρε ο ύπνος για λίγη ώρα, όταν ξύπνησε άρχισε να ετοιμάζεται.

Το F ήταν ένα πολύ περιποιημένο κουκούλι για μια τόσο τουριστικοποιημένη περιοχή. Στην μεγάλη αυλή του υπήρχαν πουφ, τραπεζάκια και stands όπου άνθρωποι περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους. Λίγα λεπτά αφού έκατσε παρήγγειλε ένα non-drink και άρχισε να σκανάρει τα πλάσματα γύρω της. Άνδρες και γυναίκες, όμορφοι, κομψοί, γυμνασμένοι, σιωπηλοί. Εκτός από αυτούς που ήδη είχαν επιλεχθεί. Εκείνοι δεν είχαν πιο λόγο να μην μιλούν, εκτός αν τους ζητούνταν να μη το κάνουν. Ούτε σε αυτήν άρεσαν τα πολλά λόγια σε παρόμοιες καταστάσεις αλλά σήμερα δεν θα την πείραζε και μια κάποια συζήτηση πριν από την ένωση. Αντιθέτως, θα την επιδίωκε.

Αποφάσισε να επιλέξει έναν μελαχρινό, ψηλό άνδρα που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά της ή τέλος πάντων επέλεξε να δει τα δεδομένα του. Ήταν 34, με ύψος 1.89, 96 κιλά, μαύρα μαλλιά, μάτια και μούσια, και απασχολούταν στα κουκούλια εδώ και τρία χρόνια. Του άρεσε να μαγειρεύει και ήξερε να κάνει μασάζ. Μια χαρά. Πάτησε το ΝΑΙ κι εκείνος την πλησίασε, έκατσε δίπλα της και της έπιασε το χέρι. Της θύμισε ζεστό ψωμί και αμέσως σκέφτηκε ότι έκανε καλή επιλογή.

Η ώρα περνούσε. Ο άνθρωπος ήταν έξυπνος, την έκανε να γελάει και της μιλούσε με βαθιά αρρενωπή φωνή. Ήταν σίγουρα η πιο ωραία βραδιά των διακοπών της. Δεν ένιωθε πια μόνη. Βέβαια, δεν είχε ψευδαισθήσεις. Η ένωση μαζί του ήταν μια εμπορική συναλλαγή αλλά πια δεν υπήρχαν άλλες επιλογές. Είχε συνηθίσει αυτή τη διαδικασία, άλλωστε ήξερε ότι δεν ήταν δυσάρεστη ούτε για το αρσενικό. Και πλέον δεν ήταν καν αφύσικη ή μάλλον απαγορευμένη αρκεί να τελούνταν μέσα σε ένα κουκούλι. Του ζήτησε να πάνε στο δωμάτιο.

Ο άνδρας ήρθε από πίσω της ενώ εκείνη κοιτούσε έξω από το παράθυρο τη θάλασσα. Την αγκάλιασε, είχε δυνατά μπράτσα, βύθισε το πρόσωπό του στο λαιμό της και άρχισε να τη φιλάει. Έγλειψε τον λοβό του αυτιού της, το σάλιο του ήταν τόσο ανθρώπινο. Της ήρθε να ουρλιάξει από φθόνο, από θυμό, από καύλα. Γύρισε προς το μέρος του, γονάτισε μπροστά του, ξεκούμπωσε το παντελόνι του, ο ερεθισμένος πούτσος του πετάχτηκε αυθάδικα μπροστά στο πρόσωπό της, τον πήρε στο στόμα της, τον μάλαξε με τη γλώσσα της, τον βάφτισε στο καθόλου ανθρώπινο σάλιο της. Δεν τον πείραξε αυτό. Δεν τον ένοιαζε καθόλου. Ο πούτσος του ήταν τόσο σκληρός που νόμιζες ότι δεν ήταν από σάρκα. Αλλά ήταν. Γι’ αυτό ήταν τόσο υπέροχος. Ζεστή, παλλόμενη σάρκα. Φλέβες, αίμα, ζωή. Ό,τι δεν είχε η ίδια.

Ξάπλωσαν, έβαλε το στόμα του στο μουνί της, ρούφηξε τα χείλια, τα έφτυσε, τα ρούφηξε ξανά, άρχισε να τον παρακαλάει “Θέλω να σε νιώσω, να σε νιώσω, να σε νιώσω”. Την έγλειψε λίγο ακόμη, με γλώσσα τραχιά, σηκώθηκε, έπεσε πάνω της υπολογίζοντας το βάρος του ώστε να μην την πονέσει μόνο να την ερεθίσει κι άλλο και χώθηκε μέσα της. Ήταν χοντρός ο πούτσος του, ιδανικός για αυτή τη δουλειά, καθόλου τυχαίο που είχε τόσο υψηλή βαθμολογία (9,8) και που εργαζόταν σε ένα τόσο προσεγμένο κουκούλι. Την ώρα που μπαινόβγαινε μέσα της, την ώρα που η κλειτορίδα της τριβόταν πάνω του και είχε φουσκώσει ερεθισμένη και ένιωθε ότι ο οργασμός δεν ήταν μακριά έγινε κάτι. Κάπως, κάτι. Πρόσεξε τα μάτια του. Την κοιτούσαν αλλά δεν την έβλεπαν. Κι αν κάτι ζητούσε από όλο αυτό, ήταν το ανδρικό βλέμμα. Διψούσε γι’ αυτό. Αλλά αυτός ο άνθρωπος που τη γαμούσε, δεν είχε βλέμμα. Μόνο μάτια. Πάγωσε. Ξαφνικά ένιωσε το μουνί της να πονάει από την ένωση. Την έπιασε πανικός. Είχε ακούσει για παρόμοιες ιστορίες. Όταν σε πονάει κατά τη διάρκεια της ένωσης υπάρχει κίνδυνος βλάβης. Σοβαρός κίνδυνος ίσως και ανεπανόρθωτης βλάβης. Προσποιήθηκε οργασμό. Τόσο αποτυχημένα που αποκλείεται να τον έπεισε αλλά εκείνος τη ρώτησε αν ήθελε να συνεχίσει ή όχι. Του απάντησε ότι μόλις έχυσε άρα δεν υπήρχε λόγος. Βγήκε από μέσα της, της ζήτησε να τον συγχωρέσει και μπήκε στην τουαλέτα κλείνοντας πίσω του την πόρτα. Ούτε ένα λεπτό μετά άκουσε το καζανάκι. Προφανώς ο άνδρας την είχε παίξει για να ανακουφιστεί.

Όταν βγήκε από το μπάνιο του είπε ότι ένιωθε πολύ κουρασμένη και του ζήτησε ευγενικά να ντυθεί και να φύγει, άλλωστε και η ίδια θα επέστρεφε σύντομα στο ξενοδοχείο της. Ο άνδρας απέκτησε βλέμμα. Είδε τα μάτια του θλιμμένα. Την έπιασε ταχυκαρδία. Τι είχε κάνει; Είχε βιαστεί να τον κρίνει, από ανασφάλεια, επειδή ένιωθε μειονεκτικά απέναντι στη ζωντανή του σάρκα. Ο άνδρας στεναχωρήθηκε επειδή δεν μπόρεσε να την ικανοποιήσει. Τότε την ρώτησε τι λάθος έκανε, έπρεπε να ξέρει για να βελτιωθεί γιατί είχε ανάγκη την υψηλή βαθμολογία. Είχε κάνει αίτηση για το Enosis. Όλοι ήξεραν το Enosis. Ήταν το καλύτερο κουκούλι στην χώρα. Τον διαβεβαίωσε ότι δεν είχε κανένα λόγο να ανησυχεί. Τον βαθμολόγησε με 10. Του το έδειξε. Της χαμογέλασε. Τα μάτια του ήταν ήδη αλλού.

Γύρισε στο ξενοδοχείο της. Στάθηκε μπροστά στο παράθυρο κοιτώντας τη θάλασσα. Ένιωθε μόνη. Ήταν μόνη. Ξάπλωσε στο κρεβάτι. Ήταν αποφασισμένη να αποσυνδεθεί απόψε. Το πρωί όταν θα έμπαινε πάλι σε λειτουργία θα είχε διαγραφεί η ανάμνηση της ένωσης. Έκλεισε τα μάτια. Off.

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2019 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.