Ποια είναι η πρώτη ανάμνηση της ζωής σου;   Να κάνω κούνια στην αυλή του πατρικού μου σπιτιού στην Μυτιλήνη.

Ποιο ήταν το αγαπημένο σου παιχνίδι;  Το αγαπημένο μου παιχνίδι ήταν να παίζω και να κατασκευάζω μαζί με τον μπαμπά μου διάφορα πράγματα.

Τι θυμάσαι από την πρώτη ημέρα στο σχολείο;  Το «πουλί» της χούντας δίπλα στον Ιησού πάνω από τον μαυροπίνακα.

Μοιράσου μια αστεία οικογενειακή ιστορία (με τον μπαμπά, την μαμά ή τα αδέρφια) Τον μπαμπά θυμάμαι, καλοκαίρι, στην αυλή του σπιτιού στην Μυτιλήνη να κάνει τον «Σαρλό»  κι εγώ το Χαμίνι του.

Ποιο ήταν το αγαπημένο σου φαγητό;  Μπισκότα Παπαδοπούλου με γάλα. Tόνους γάλα!

Είχες συμμετάσχει ποτέ σε σχολική παράσταση; Τι θυμάσαι;  Όχι. Ζούσα το αληθινό θέατρο καθημερινά μέσα από τον πατέρα μου.

Ποιο ήταν το αγαπημένο σου τραγούδι;  «Και να τι θέλω τώρα να σας πω…. Μες στις Ινδίες, μέσα στην πόλη της Καλκούτας, φράξαν το δρόμο σ’ έναν άνθρωπο. Αλυσοδέσαν έναν άνθρωπο κει που εβάδιζε…» Ναζίμ Χικμέτ στίχοι, μουσική Θάνος Μικρούτσικος με την χειμαρρώδη φωνή της Μαρίας Δημητριάδη.

Ποιο ήταν το αγαπημένο σου βιβλίο;  Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα, Μενέλαος Λουντέμης.

Ποιο ήταν η αγαπημένη σου τηλεοπτική σειρά;  Χαμένοι στο διάστημα.

Ποια ήταν η αγαπημένη σου ταινία;  The Champ του Φράνκο Τζεφιρέλι.

Πώς θυμάσαι τη γειτονιά που μεγάλωσες;  Αθήνα! Μυρωδιές, φώτα, φασαρία, αλάνες… Θυμάμαι κάτω από το σπίτι μας εκεί στην πλατεία Αμερικής το φονικό για μια «Παραγγελιά». Φωνές, το Νίκο, την αστυνομία και τα φώτα των περιπολικών. Θυμάμαι τον Αλέξανδρο…

Ποιο ήταν το αγαπημένο σου παγωτό;  Όλα τα παγωτά.

Ποιες ήταν οι καλύτερες καλοκαιρινές διακοπές που πέρασες ως παιδί; Κάθε καλοκαίρι, 3 μήνες στην Μυτιλήνη και δεν υπάρχει κανένα να ξεχωρίσεις.

Μοιράσου μια ιστορία με τον καλύτερο σου φίλο. Με τον Μάριο σκαρφαλωμένοι πάνω στο πατάρι του σπιτιού του να αισθανόμαστε άλλοτε αστροναύτες μέσα σε διαστημόπλοιο, άλλοτε απεγνωσμένα  παιδιά κλεισμένα σε αντιπυρηνικό καταφύγιο και άλλοτε  Χάκλμπερι Φιν και Τζιμ πάνω σε ένα δέντρο να ατενίζουν τον κόσμο από ψηλά απολαμβάνοντας την ελευθερία τους.