Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
14.08.2022

H Olivia Rodrigo και η Lily Allen αφιερώνουν το “F*** You” στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι δυο τραγουδίστριες ένωσαν τις φωνές τους και ύψωσαν από κοινού το... μεσαίο δάχτυλο στους δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ.
H Olivia Rodrigo και η Lily Allen αφιερώνουν το “F*** You” στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι τραγουδίστριες Olivia Rodrigo και Lily Allen ένωσαν τις φωνές τους και ύψωσαν από κοινού το… μεσαίο δάχτυλο στους δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ αφιερώνοντας το τραγούδι της Βρετανίδας Allen του 2009 “F*** You” στο φεστιβάλ Glastonbury. 

Η καθόλου τιμητική αφιέρωση οφείλεται βέβαια στην ανατροπή της ιστορικής απόφασης Roe v. Wade του 1973 που προστάτευε το δικαίωμα και την επιλογή μιας γυναίκας να κάνει άμβλωση.

«Είμαι συντετριμμένη και τρομοκρατημένη που τόσες πολλές γυναίκες και τόσα κορίτσια θα πεθάνουν εξαιτίας αυτού», είπε η Rodrigo. «Ήθελα να αφιερώσω αυτό το επόμενο τραγούδι στα πέντε μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου που μας έδειξαν ότι στο τέλος της ημέρας, πραγματικά δεν δίνουν δεκάρα για την ελευθερία».

Αμέσως πριν ξεκινήσει το τραγούδι, η Rodrigo λέει: «Αυτό το τραγούδι πηγαίνει στους δικαστές Samuel Alito, Clarence Thomas, Neil Gorsuch, Amy Coney Barrett και Brett Kavanaugh. Σας μισούμε.”

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.