Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
02.12.2021

Γιαννάκος: Τρεις διασωληνωμένοι πέθαναν στην αναμονή για ΜΕΘ

Στα όριά του είναι το Εθνικό Σύστημα Υγείας στη Βόρεια Ελλάδα σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο οποίος ζήτησε να επιστρέψουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στα νοσοκομεία, με δυο rapid test την εβδομάδα.

«Από τους 7 διασωληνωμένους ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύονταν εκτός ΜΕΘ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης οι τρεις δυστυχώς πέθαναν σε απλή κλίνη covid-19, ενώ άλλοι τέσσερις παραμένουν στο ίδιο νοσοκομείο διασωληνωμένοι, αλλά εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. Οι τρεις που κατέληξαν, αν ήταν στη ΜΕΘ, μπορεί να είχαν καλύτερη τύχη. Πέθαναν διασωληνωμένοι σε απλή κλινική κορωνοϊού», τόνισε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία κ. Γιαννάκος, μιλώντας στον Real Fm Θεσσαλονίκης.

Στην αναμονή για να βρουν κρεβάτι στην Εντατική είναι ασθενείς και σε άλλα νοσοκομεία της πόλης: ένας νοσηλεύεται σε απλή κλίνη στην Πνευμονολογική κλινική, δύο στις χειρουργικές αίθουσες στο «Παπανικολάου» και άλλοι έξι στο «Παπαγεωργίου», οι οποίοι νοσηλεύονται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Συνολικά 13 διασωληνωμένοι με κορωνοϊό είναι στο περίμενε σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Γιαννάκος ζήτησε να επιστρέψουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στα νοσοκομεία με δυο rapid test την εβδομάδα. Φάνηκε επίσης αρκετά προβληματισμένος που δεν έχει επιβληθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε άλλες ομάδες εργαζομένων όπως στους ιερείς.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.