Τα σχολεία έχουν αρχίσει πλέον για τα καλά, και παιδιά και εκπαιδευτικοί αρχίζουν και μπαίνουν σε πρόγραμμα. Είναι όμως πολλές οι περιπτώσεις όπου τα σχολειά είναι υποστελεχωμένα με αποτέλεσμα είτε να λείπουν καθηγητές, είτε να αντιστοιχεί ένα καθηγητής σε μεγάλο αριθμό μαθητών. Αυτό όπως είναι φυσικό, δεν προσθέτει άγχος μόνο στους μαθητές, αλλά και στους γονείς τους που ψάχνουν το καλύτερο για τα παιδιά τους και επιλέγουν πολλές φορές τα ιδιαίτερα μαθήματα, προκειμένου να μη μείνουν πίσω στην ύλη.

Το να βρεθεί ο κατάλληλος δάσκαλος για να κάνει ιδιαίτερα στο παιδί σας, μπορεί να αποδειχτεί μια δύσκολη υπόθεση, καθώς στην αναζήτησή σας θα πάρετε πληροφορίες από πολλές μεριές και από διαφορετικούς ανθρώπους. Αν όμως, ένας δάσκαλος αποδείχθηκε ότι μπορεί να βοηθήσει το παιδί ενός συναδέλφου, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχει την ίδια επίδραση και στο δικό σας παιδί. Κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός και είναι σημαντικό να υπάρχει η σωστή χημεία ανάμεσα σε αυτόν και στον δάσκαλο ή καθηγητή που θα του κάνει τα ιδιαίτερα.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δημιουργήθηκε το instateacher.gr, η πλατφόρμα στην οποία οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ σε λίγα μόλις λεπτά. Το προφίλ περιλαμβάνει το αναλυτικό βιογραφικό τους (επίπεδο σπουδών, διδακτική & επαγγελματική εμπειρία), τα μαθήματα τα οποία διδάσκουν, τη διαθεσιμότητά τους, τις περιοχές που εξυπηρετούν, τα δίδακτρα ανά μάθημα και επίπεδο μαθητών και ό,τι άλλο θεωρούν εκείνοι χρήσιμο να αναφερθεί για τη δουλειά τους.

Εάν λοιπόν, είστε σε αναζήτηση εκπαιδευτικού, μπορείτε πια να βρείτε τον κατάλληλο με μια εύκολη και γρήγορη αναζήτηση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να θέσετε τα κριτήρια που επιθυμείτε και θα βρείτε δάσκαλους και καθηγητές για παραπάνω από 200 μαθήματα.  

Οι εκπαιδευτικοί των οποίων τα προφίλ φιλοξενούνται στην πλατφόρμα δεν απευθύνονται αποκλειστικά σε μικρούς μαθητές, αφού ανάμεσα στις 200 ειδικότητες υπάρχουν και καθηγητές ξένων γλωσσών, μουσικής ή και πληροφορικής, οι οποίοι κάνουν μαθήματα και σε ενήλικες. Ακόμα και καθηγητές για μαθήματα πανεπιστημίου έχουν φτιάξει το προφίλ τους στην πλατφόρμα του instateacher.

Πιο συγκεκριμένα προσφέρονται: Σχολικά (25 μαθήματα) / Πανεπιστημιακά (33 μαθήματα) / Ξένες γλώσσες (16 μαθήματα) / Μουσική (29 μαθήματα) / Πληροφορική (65 μαθήματα) / Χορός (26 μαθήματα) / Τέχνες (9 μαθήματα) / Αθλητισμός / Ευεξία (14 μαθήματα) / Αισθητική (8 μαθήματα)

Ενώ, μερικά από τα δημοφιλέστερα μαθήματα είναι:

Μαθηματικά
Αγγλικά
Αρχαία Ελληνικά
Φυσική
Έκθεση
Χημεία
Μελέτη Δημοτικού
Κιθάρα
Γερμανικά
Γαλλικά
Κοινωνιολογία
Βιολογία
Προγραμματισμός
Πιάνο
Ισπανικά

Σημαντικό για να αισθάνεστε ασφαλείς με τις επιλογές σας, είναι ότι οι εκπαιδευτικοί που έχουν προφίλ στο instateacher και έχουν ανεβάσει τα πτυχία τους στην πλατφόρμα, έχουν την ειδική σήμανση του πιστοποιημένου εκπαιδευτικού. Ενώ η τιμή του κάθε μαθήματος ορίζεται από τον εκάστοτε δάσκαλο. Το instateacher δεν επηρεάζει τις τιμές των μαθημάτων, οι υπηρεσίες του σας παρέχονται εντελώς δωρεάν.

Τώρα λοιπόν, ξέρετε που να απευθυνθείτε για να βρείτε τον δάσκαλο που θα μάθει το παιδί σας να λύνει επιτέλους εξισώσεις, ή εκείνον τον καθηγητή που θα σας μάθει τα ιταλικά που τόσα χρόνια ονειρευόσασταν.