Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΤΑΞΙΔΙ

H Popaganda και η Hellenic Seaways σας πάνε διακοπές με τα εισιτήρια δώρο!

Λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού η Hellenic Seaways σας κάνει δώρο δύο διπλά εισιτήρια για να συνεχίσετε τις διακοπές σας.
ellinika-nisia1

Σας στεναχωρεί που ο Αύγουστος τελειώνει; Μπορεί το καλοκαίρι να φτάνει στο τέλος του, ωστόσο δεν σημαίνει ταυτόχρονα και τέλος των καλοκαιρινών διακοπών. Η Popaganda  και η Hellenic Seaways φροντίζουν για όλους εσάς, κάνοντας δώρο σε δύο τυχερούς 2 διπλά ακτοπλοϊκά εισιτήρια, προς όποιον προορισμό επιθυμούν οι νικητές. Δίνουμε παράταση στις καλοκαιρινές σας διακοπές και φροντίζουμε για όσους δεν κατάφεραν φέτος το καλοκαίρι να επισκεφθούν κάποιο νησί, να κάνουν την επιθυμία τους αυτή πραγματικότητα. Οι φετινές διακοπές θα είναι οι καλύτερες και γι αυτό φροντίζει η Hellenic Seaways με τα άνετα και ευχάριστα ταξίδια που προσφέρει στο επιβατικό της κοινό. 

Hellenic_seaways_logo.svg_1-960x199

Η HELLENIC SEAWAYS είναι η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες μεταφορές επιβατών και φορτίων στην Ελλάδα και την ευρύτερη Μεσόγειο. Στόχος της είναι να προσφέρει στους επιβάτες της πρωτοποριακές υπηρεσίες, υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και ασφάλεια πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το ταξίδι τους. Υπόσχεται στο επιβατικό της κοινό μια φιλική και άριστη εξυπηρέτηση, άνεση και πολυτέλεια στις ξενοδοχειακού τύπου υποδομές των πλοίων της και εγγυάται την ποιότητα των εδεσμάτων και ποτών/ αναψυκτικών που σερβίρονται στα καφέ και τα εστιατόρια των πλοίων της. Βασική της επιδίωξη είναι το επιβατικό κοινό να μείνει ευχαριστημένο από τις παροχές των πλοίων της, εξασφαλίζοντας την προτίμηση των υπηρεσιών της και τις επόμενες χρονιές. Το μόνο που απομένει είναι να δοκιμάστε την τύχη σας, διεκδικώντας τα διπλά εισιτήρια που χαρίζει σε συνεργασία με την Popaganda.

Η Popaganda και η HELLENIC SEAWAYS σου κάνουν δώρο τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια για τις καλοκαιρινές σου διακοπές! Για να είσαι ο ένας από τους δύο τυχερούς, κάνε Like, Comment και Share στο post του διαγωνισμού στο Facebook Page της Popaganda μέχρι την Τετάρτη 31 Αυγούστου. Οι 2 τυχεροί θα ανακοινωθούν επίσης στο ίδιο post.

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.